Inspiratieavond Ondernemen doe je zo met Marc Appels

KennisPlaats Vesper organiseert een inspiratieavond: Ondernemen doe je zo. Deze avond komen twee ondernemers hun expertise delen: wijnimporteur Roland Kelders vertelt over ‘netwerken en etiquette’ en sales coach Marc Appels over ‘inspirerend presenteren’.

Mind Suppliers

Marc Appels is ruim 30 jaar actief in verkoop & sales management, waarvan ruim 15 jaar als trainer, coach en inspirator. Vanuit zijn bedrijf Mindsuppliers geeft hij onder andere trainingen in sales management, verkopen en onderhandelen. Bij KennisPlaats Vesper is hij uitgenodigd om een korte, interactieve lezing te geven over inspirerend presenteren: hoe zet je jezelf overtuigend neer als je moet presenteren voor een klant of groep? Hoe bereid je je zelf voor? Hoe beheers je de stress? Deze lezing is voor iedereen die onzekerheden wil overwinnen en grip wil houden op zijn of haar presentatie. Uiteindelijk krijg je 3 tips waarmee je in staat bent direct je zelfvertrouwen te verhogen, je toehoorders te boeien en plezier te beleven aan je eigen performance.

Roland Kelders startte in 1997 in Udenhout met zijn bedrijf Kelders Wijnimport. In zijn ondernemerschap staat het opbouwen van een langetermijnrelatie met klanten centraal. In zijn verhaal bij KennisPlaats Vesper gaat hij in op vragen als: wat is een goede klantrelatie? Wat is je rol als verkopende partij? Waar krijg je in de praktijk mee te maken?

Datum en tijd
Dinsdag 8 oktober van 19.30 tot 22.00 uur.

Locatie
Ons Koningsoord
77 Trappistinnentuin
5057 DJ Berkel-Enschot

Programma
19.30 uur Inloop
20.00 uur Aanvang
21.15 uur Netwerkborrel
22.00 uur Afsluiting

Kosten
Een ticket kost 12,50 euro inclusief koffie/thee en een consumptie. Na afloop ontvang je het boek 'Zakelijke etiquette - de sleutel tot succes ' van Magda Berman.

Aanmelden
Meld je aan via de website.