BOB Academy bij Bestronics Di 8 November 2022

Page thumbnail

Industry 4.0: Hoe maak ik mijn bedrijf leaner dan lean?

Datum Dinsdag 8 November

Waar Bestronics

Adres De Run 4545 5503 LT Veldhoven Nederland
Routebeschrijving


Programma
15.15 uur - 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 uur - 16.15 uur
Rondleiding
16.15 uur - 17.00 uur
Interactief programma met Hans en Anton van Limpt
17.00 uur - 18.00 uur
Borrel met hapjes en gelegenheid om te connecten

Industry 4.0: Hoe maak ik mijn bedrijf leaner dan lean?
Industry 4.0, Smart Industry, de 4e industriële revolutie, 4.0 factory, de slimme industrie. Het zijn allemaal benamingen voor digitalisering van de industrie. Hoe ziet die digitalisering van productieprocessen binnen Industry 4.0 eruit? En dan ook nog graag Lean. Nóg slimmer en nóg efficiënter. Precies daar zijn ze heel goed in bij Bestronics. Laat je inspireren door het bijzondere (en leuke!) verhaal van broers Hans en Anton van Limpt en ontdek wat je kunt toepassen in jouw bedrijf. Meld je aan en spar mee!

Over Bestronics
Bestronics is een productie- en assemblagebedrijf dat zich richt op de industriële en elektronica markt. De belangrijkste activiteiten zijn productieontwikkeling, assemblage van hightech elektronica en het produceren van kabelbomen en behuizingen. In 2010 namen Hans en Anton van Limpt Bestronics over. Ze hebben alle processen inmiddels volledig geautomatiseerd en gerobotiseerd. Hierdoor zijn ze zo efficiënt georganiseerd dat ze in Brabant goedkoper produceren dan wanneer ze de productie uitbesteden aan China. 100% Made in Brabant dus, daar houden wij van! Tegenwoordig werken ze met meer dan 100 medewerkers en zijn ze betrokken bij tal van startups.

Over de BOB Academy
In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor ondernemers en directeuren uit de maakindustrie, productie, logistiek, bouw en techniek.

Voor wie?
Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit maakindustrie, logistiek, productie, hightech, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Verhinderd?
Laat het ons weten! Stuur een mail naar anouk@regio-business.nl of bel even naar 013-4631446.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Tony Nelemans
Bewo Cutting Systems

Erwin Sommen
SOMMEN automatisering, elektrotechniek en inspecties

Charlotte Meuleman
Huiskes Metaal

Ronnie van den Hurk
De Cromvoirtse

Richard Marijnissen
Remmers Bouwgroep

Antoinette Nouwens
Remmers Bouwgroep

Ton Colijn
ITW EAE

Frank Bax
Art & Reno

Chris Westerveld
Euromate

Dorie de Rouw
GTO Plating

Arie Hendriks
AH Packaging

Suzanne Evers-Kweens
Evers & Evers Glas