BOB Academy bij De Cromvoirtse Do 9 Februari 2023

Page thumbnail

Robots rule the world, eh... De Cromvoirtse.

Datum Donderdag 9 Februari

Waar De Cromvoirtse, Oisterwijk

Adres Laarakkerweg 18, 5061 JR Oisterwijk
Routebeschrijving


Programma
15.15 uur - 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 uur - 16.15 uur
Rondleiding over de productievloer
16.15 uur - 17.00 uur
​Inhoudelijk programma met Ronnie van den Hurk en Janwillem Verschuuren
17.00 uur - 18.00 uur
Borrel met hapjes en gelegenheid om te connecten

Wegens het exclusieve karakter van de academy en de hoge animo voor deze editie moeten we de aanmeldingen helaas sluiten. Wel hanteren we een reservelijst voor het geval er plekken vrij komen. Mail hiervoor naar: anouk@regio-business.nl

Zonder robots geen maakindustrie, of in ieder geval geen De Cromvoirtse. Door de krapte op de arbeidsmarkt zoekt De Cromvoirtse haar medewerkers over de hele wereld, eerst in Oost-Europa en nu ook in Azië. Maar hoe lang duurt het voordat de mensen uit die delen van de wereld ook niet meer komen? De enige oplossing is volgens eigenaren Ronnie van den Hurk en Janwillem Verschuuren robotisering, automatisering en digitalisering. En daar zijn ze ondertussen heel erg goed in geworden. Robots en AGV’s (automatedguidedvehicles) doen hun productievloer inmiddels lijken op een dark warehouse en dat is nog maar het begin. Hun ideaalplaatje? Zover door automatiseren dat wanneer de klant een bestelling plaatst het product automatisch de vrachtwagen inrolt.  

Tijdens deze BOB Academy blikken we met Ronnie en Janwillem terug op 14 jaar automatiseren. Hoe zijn ze ooit begonnen? Wat leek technisch onmogelijk maar is toch gelukt? Wat waren de meest spannende momenten? Wat zouden ze met de kennis van nu anders doen? Hoe ziet de toekomst eruit op dit vlak? Samen met de deelnemers gaan we in gesprek. Welke uitdagingen spelen er en wat kunnen we van elkaar leren? En oh ja, Ronnie en Janwillem zijn zelf vaak aanwezig bij de BOB Academy. Zij zijn er van overtuigd dat je voor dit en andere initiatieven tijd moet vrijmaken. Goed voorbeeld doet goed volgen, zeggen wij! 

Over De Cromvoirtse
In de afgelopen 40 jaar is De Cromvoirtse uitgegroeid tot een belangrijke en betrouwbare partner voor de Nederlandse metaalverwerkende industrie. De Cromvoirtse heeft twee vestigingen: in Oisterwijk beschikken ze over een hal van 6000m² en in Nuth over 2500m². In totaal bestaat het team uit 75 medewerkers. Na het plaatsen van een bestelling op hun webportal, koppelen ze het benodigde materiaal meteen aan de juiste machine. Robots brengen de platen volledig geautomatiseerd naar de machines. Daar worden de platen bewerkt tot de bestelde onderdelen. Dit maakt De Cromvoirtse tot één van de meest geavanceerde en geautomatiseerde metaalbewerkers van Nederland.

Over de BOB Academy
In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor ondernemers en directeuren uit de maakindustrie, productie, logistiek, bouw en techniek.

Voor wie?
Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit maakindustrie, logistiek, productie, hightech, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Verhinderd?
Laat het ons weten! Stuur een mail naar anouk@regio-business.nl of bel even naar 013-4631446.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Mark Smulders
SmulTech

Robert van Teeffelen
Lion Lasers

Niek Breman
Breman Bending b.v.

Jeroen Borgharts
Bosch Transmission Technology

Marcel Tanis
ACS Towbar Systems b.v.

Niels Braspenning
Jumbo Groenewegen

Marvin Schonenberg
RVS NON FERRO / RIJKERS / SLB HIGHTECH

Edwin Eekels
Eekels Waalwijk BV

Marc Talens
Aalberts Surface Technologies BV

John van Dorst
IMP Automation

Elle Smits
RVS NON FERRO / RIJKERS / SLB HIGHTECH

Frank Bax
Art & Reno

Thije van Delft
Elektrolas Lastechniek

Pim Lambrechts
GJK Techniek

Jeroen ter Steege
De Nederlandse Metaal Dagen

Jeroen Steringa
D.S.U. Deurmanchet Service Uden

Joost van den Hooven
Elektrolas Lastechniek

Hans van Rijsewijk
Van den Berk Boomkwekerijen

Paulette Klei
Thiekon Constructie