LearningWaves en Bolidt presenteren: Introductietraining OS 4.0 in de praktijk

Vrijdag 9 april van 09.00 uur tot 12.00 uur. Een introductietraining voor directeuren en managers in de maakindustrie. 30 fysieke plaatsen en de rest van de aanwezigen online.

Lwos -4-0-in -de -praktijk2

Datum & tijd
Vrijdag 9 april, van 09.00 uur tot 12.00 uur.

Programma
De maakindustrie heeft te maken met diverse trends. Van het aantrekken en behouden van talent tot het eenvoudig maken van complexe processen en het belang van continu leren. Om de maakindustrie te laten floreren en deze trends het hoofd te bieden is een Operating System 4.0 cruciaal. Erik Giebels schreef hier recent een whitepaper over. In navolging daarop organiseert LearningWaves nu een introductietraining over OS 4.0 in samenwerking met Bolidt kunststoftoepassingen. Directeur-eigenaar Rientz Willem Bol heeft de afgelopen jaren zijn organisatie volledig anders ingericht. Samen met Erik Giebels en Rob Smulders van LearningWaves vertelt hij wat dat betekent en wat het oplevert.

Aanmelden
Het is een hybride bijeenkomst. Volgens de RIVM-regels voor trainingsinstituten mogen er maximaal 30 mensen fysiek aanwezig zijn. Dus ben er snel bij. Online is er onbeperkt plek. Bekijk het volledige programma op de website en meld je aan. 

Locatie
Innovatiecentrum Bolidt in Hendrik-Ido Ambacht of online.

Kosten
Bijwonen is kosteloos.