Sneltest corona in Vught

Het zijn vreemde tijden, óók voor ondernemers. Het coronavirus laat hier in Brabant zijn sporen stevig achter. We ondervinden er allemaal de gevolgen van. Bedrijven zijn dicht, medewerkers van bedrijven die wél open zijn melden zich ziek en er heerst vooral nog veel onzekerheid.

Corona

Die onzekerheid wordt voor een belangrijk deel veroorzaakt doordat er zo weinig getest wordt. Daardoor zijn er mensen die corona gehad hebben zónder het te weten, maar ook mensen die denken dat ze corona (gehad) hebben, terwijl dat juist niét het geval is. Om aan al die onzekerheid een eind te maken wordt de behoefte aan een goede sneltest alsmaar groter.

BlueNature, gevestigd in Vught, kan je die goede sneltest leveren. Het is een Amerikaanse test: één van de slechts zeven testen, die door het RIVM zijn getest én gekeurd. Deze test scoorde in de top 3 van de in totaal 200 (!) sneltesten. Er komen in Nederland enkele tienduizenden van deze testen beschikbaar. Per week! De testen zijn snel, kennen een hele hoge mate van betrouwbaarheid en zijn CE-gecertificeerd.

Door het invullen van een korte vragenlijst, gevolgd door de sneltest - waarvoor een druppel bloed in de testcassette gaat - weet je in uitermate korte tijd of  jij of jouw zieke werknemers corona hebben of hebben gehad. Zo wordt aan alle onzekerheid een eind gemaakt. Samen met Voorkeur, gespecialiseerd in rijbewijs- en medische keuringen, voert BlueNature de testen uit op meerdere testlocaties. Voor de regio Den Bosch - Vught is er een meetstraat bij Van der Valk in Vught. Daar wordt de uitslag van de test ter plekke gecommuniceerd. Dit gebeurt door een arts, compleet met deskundig advies voor het mogelijke vervolgtraject.

BlueNature wil twee keer per week gaan testen in Vught. De sneltest die zij gebruiken is alléén te bestellen door professionals met een BIG-registratie én door bedrijven waaraan zo’n professional met een BIG-registratie verbonden is.

Datum en tijd
Zaterdag 9 mei van 9.30 tot 13.30 uur.

Kosten
Een test kost 69 euro.

Meer informatie
Méér informatie vind je op de website: www.bluenature.nl. Daar zijn ook de staffelprijzen van de testen terug te vinden.