Een GroenRijke Kerst in Tilburg

Het is alweer bijna kerst! Je verheugt je op een gezellige kerstborrel met collega’s en omringd door vrienden. In werkelijkheid spendeer je uren tijd met het bedenken van een leuke activiteit voor je collega’s. GroenRijk Tilburg heeft daarvoor Een GroenRijke Kerst bedacht.

EGRK_logo (002)

Tijdens Een GroenRijke Kerst zet je je medewerkers en klanten door een kerstborrel in het zonnetje bij GroenRijk Tilburg en maak je hun leven en stuk groener. Planten geven namelijk rust, reinigen de lucht en hebben een positief effect op de gezondheid, de fitheid en het welbevinden van je collega’s.

De Gezellige Kerstborrel bevat een onbeperkt drankarrangement, luxe borrelhapjes, een kerstvoucher t.w.v. 20 euro, fijne muziek en gereserveerde plekken bij het horecagedeelte van GroenRijk Tilburg. Waan jezelf door het magische GroenRijk met je collega’s bij deze exclusieve kerstborrelavond buiten de openingstijden van GroenRijk.

Nog op zoek naar een kerstboom? Koop je kerstbomen bij GroenRijk Tilburg met 20 procent korting! Kijk hier voor meer informatie en de kortingsbon.

Datum
Maandag 9 t/m vrijdag 20 december.

Kosten
Prijzen vanaf 40 euro p.p. (incl. kerstvoucher).

Locatie
GroenRijk Tilburg
Stokhasseltlaan 39
5049 TB Tilburg

Meer informatie
Wil je meer informatie ontvangen of heb je interesse in één van de pakketten, mail dan naar tilburg@groenrijk.nl of bel naar 013-4550860.