BOB Borrel Tilburg Trappers Do 10 Maart 2022

Page thumbnail

Met voorafgaand BOB IJshockeyclinic

Datum Donderdag 10 Maart

Waar Tilburg Trappers

Adres Stappegoorweg 3a, 5022 DA Tilburg
Routebeschrijving


Programma
14.30 uur - 15.00 uur
Ontvangst voor BOB Ijshockeyclinic (met koffie en een worstenbroodje)
15.00 uur - 16.30 uur
BOB Ijshockeyclinic
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst BOB Borrel met welkomstdrankje
17.00 uur - 20.00 uur
BOB Connect
18.15 uur - 19.15 uur
BOB Connect Interactief
19.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Op donderdag 10 maart zijn we te gast in de business lounge van ijshockeyclub Tilburg Trappers. We nodigen je graag uit voor een avond vol zakelijk ontmoeten met dé Brabantse Business Community. De warme ambiance zal niet ontbreken, dus kom gezellig connecten met gelijkgestemden uit de regio en genieten van heerlijke culinaire verwennerij tijdens deze BOB Borrel. Meld je aan aan de rechterkant, dan zetten we een welkomstdrankje voor je koud!

BOB IJshockeyclinic: Waag jij je voorafgaand aan de BOB Borrel op het officiële ijs?
Voorafgaand aan de BOB Borrel is het mogelijk om deel te nemen aan een BOB IJshockeyclinic. Vanaf 14.30 uur ben je welkom voor een lekkere koffie en een worstenbroodje, en om 15.00 uur word je uiterlijk verwacht (i.v.m. omkleden) . Een unieke ervaring als je de sfeer van top ijshockey wil ervaren en een fantastische gelegenheid om met andere Brabantse ondernemers op het officiële ijs te staan. Voorafgaand aan de clinic worden de spelregels toegelicht en met een volledige ijshockeyuitrusting aan waag je je op het ijs waar je tips van professionals krijgt. Tilburg Trappers vraagt voor de BOB IJshockeyclinic een kleine bijdrage van 45 euro per persoon (excl. btw). Schrijf je snel in, er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

Nieuw concept
We hebben de afgelopen corona-maanden natuurlijk niet stil gezeten en o.a. ook aan het BOB Borrel concept geschaafd. Zowel inhoudelijk als wat betreft beleving gaan we onze Brabantse Business Community nog meer verrassen. We brengen onze gasten van 17.00 uur tot 20.00 uur tijdens BOB Connect op een ontspannen manier actief met elkaar in contact (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Met ook zo nu en dan afwisselend een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers voor de broodnodige inspiratie. En na het aangeboden diner connecten we vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur onder de noemer BOB Soul feestelijk verder met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)!

Over Tilburgs Trappers
Tilburg Trappers is de succesvolste ijshockeyclub van Nederland en is al actief sinds 1939. Ze zijn onafgebroken aanwezig op het hoogste niveau en sinds 2015 maakte Tilburg Trappers de overstap naar de Duitse competitie genaamd de Oberliga. IJshockey is de snelste teamsport op aarde: in drie keer 20 minuten met zes man op het ijs de tegenpartij verslaan. Een spectaculaire bedoening dus, en wij mogen in de business lounge van de club het ondernemerschap vieren! Gezellig verlicht, met uitzicht over de ijsbaan en stijlvol aangekleed: een fantastische plek om andere ondernemers uit de provincie te ontmoeten!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert 12 keer per jaar een netwerkborrel onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van de BOB Borrels, ons online platform en ons zakenmagazine faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. Kom eenmalig vrijblijvend kennis met ons maken als je nog geen lid bent. Je bent van harte welkom. (meer informatie over het lidmaatschap).

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Bas de Bruin
Dasvanbas | Design & publish

Willeke van Seeters
Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant

Anita van den Broek
Anita van den Broek Persoonlijk Leiderschap

Esther Mans
Regio Business

Celeste Haans
Lutransko

Jan Luijten
Lutransko

Max Gijzen
Service Pack

Martin Meulendijk
Perfection Automatiseringen bv

Danny van der Geugten
Vandergeugten Consultancy