Workshop Strategie met ballen en TweeKracht door Bommeltjes Coaching

1 + 1 = 3, Strategie met Ballen + TweeKracht = Je weg vinden als ondernemer op jouw unieke manier. De workshop van Anita Koekkoek- van Bommel van Bommeltjes Coaching is interessant voor de student, werkzoekende, (door)starter, zzp-er, mkb-er en het hele grote bedrijf.

Anita Van Bommel

We zijn allemaal op zoek naar een mooie bestemming en de route daar naartoe! Strategie met ballen in combinatie met TweeKracht is een methode voor iedereen. Snel, eenvoudig en uitermate doeltreffend.

Strategie met Ballen
Een goede strategie bevat een heldere bestemming en een duidelijke route. Met een duidelijk verband tussen je bestemming en je route ben je in staat om onderweg alternatieve wegen te bewandelen om toch op koers te blijven. De methode 'Strategie met ballen' bestaat uit 7 ballen en een touwtje. Wat, wie en waarom geven de bestemming aan. Nu, binnenkort, later en ooit bepalen de route. Het touwtje zorgt voor het verband. In de interactieve presentatie/workshop laat Anita Koekkoek- van Bommel je kennismaken met de werkwijze van Strategie met Ballen. Aan het einde van de ochtend heb je een eigen strategie gemaakt met de 7 ballen en het touwtje.

TweeKracht: de Snelste Route naar Je Beste Ik
Met alleen een strategie ben je er niet. Deze strategie moet nog uitgevoerd worden. Door jou! Je gaat je strategie uitvoeren op jouw unieke manier. Zodanig dat jij er energie van krijgt. In een interactieve workshop gaan we samen aan de slag met de vraag: Wat maakt jou uniek? De meeste mensen kunnen wel een rijtje eigenschappen opnoemen, maar hoe waardevol zou het zijn als je jouw échte KernKrachten kent? Tijdens deze boeiende en interactieve workshop helpt Anita je bij het vinden van jouw twee persoonlijke en meest positieve energie gevende KernKrachten. Hiermee kun je makkelijker verbinden met jezelf en de mensen om je heen. Aan het einde van de middag ken je Jouw 2 KernKrachten. Deze KernKrachten vormen je stuur in het landschap van Strategie met Ballen, zodat je jouw strategie kunt uitvoeren op jouw unieke manier.

Datum en tijd
Dinsdag 11 mei van 10.00 tot 15.30 uur.

Locatie
Incubator Breda
Oranjeboomstraat 198
4812 EM Breda

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.