Starten met een Vitale Werkomgeving

Welkom! Ontmoet gelijkgestemde professionals uit uw vakgebied en professionals op het gebied van een vitale werkomgeving. Een netwerkbijeenkomst met collega’s en experts die, net als u, op zoek zijn naar innovatieve oplossingen om een vitale werkomgeving te creëren.

Https ---cdn .evbuc .com -images -754

Of u nu geïnteresseerd bent in het delen van uw eigen inzichten of het verkennen van nieuwe ideeën, deze sessie biedt u de ideale gelegenheid om waardevolle connecties te leggen om zo het van welzijn en productiviteit op de werkplek te verhogen.

 

 

We kijken uit naar een waardevolle middag vol innovatieve ideeën, Dit keer het evenement "Starten met een Vitale Werkomgeving", georganiseerd door Sports + Vitality @Work. Dit evenement vindt plaats op 11 juni op onze eigen locatie "De Sports + Vitality HUB in Breda. Wij bieden u een inspirerende middag vol inzichten en netwerkmogelijkheden, speciaal ontworpen om leiders en HR-professionals te empoweren in het bouwen aan een dynamischere en vitale werkomgeving.

 

AGENDA

15:00u Ontvangst & Netwerken

15.30u Welkom

15.45u Een Vitale Werkomgeving: "Wat is het het wel en wat is het vooral niet!"

16:15u Vitoscan: Meten en monitoren in werkgeversvitaliteit!

16.30u Stappenplan naar een Vitale Werkomgeving

16.45u Borrel & netwerken

 

We ontmoeten je graag op 11 juni 2024 in Breda !

Er worden foto en- video opnames gemaakt ter publicatie.

Let op er geldt een no show fee van 25 euro, bij niet tijdig (3 dagen voor event) afmelden. Deze fee komt ten goede van de Stichting BOOST the World: Teaching the Young become Leaders

 

Aanmelden kan hier: https://www.eventbrite.nl/e/starten-met-een-vitale-werkomgeving-tickets-892959926177