BOB Zomerborrel bij Kasteel Maurick in Vught Di 11 Juli 2023

Page thumbnail

Zonnige sfeer in de prachtige kasteeltuinen

Datum Dinsdag 11 Juli

Waar Kasteel Maurick, Vught

Adres Maurick 3 5261 NA Vught
Routebeschrijving


Programma
15.30 uur - 16.00 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Masterclass data en AI (optioneel)
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst met welkomstdrankje
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect (optioneel)
18.00 uur - 20.00 uur
Culinaire walking dinner
18.45 uur - 19.15 uur
BOB Talkshow met René van der Zel van XXL Nutrition (optioneel)
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Op dinsdag 11 juli vindt de BOB Zomerborrel traditiegetrouw plaats in de prachtige tuinen van Kasteel Maurick in Vught. Geniet in een ontspannen sfeertje van de feestelijke omgeving en de culinaire verwennerij van eigenaren/gastheren Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo. 

Het programma van de BOB Borrel is een vrijblijvende drietrapsraket waar je nieuwe kennis, inspiratie én contacten opdoet. Door uit het programma te kiezen wat jij leuk vindt, geef je je avond zelf vorm én heb je het naar je zin. Waardevol, toch? Zo zorgt JADS voor de nodige kennis tijdens de BOB Masterclass over de relevantie van data en AI voor jouw organisatie. Tijdens de BOB Talkshow gaat René van der Zel, eigenaar van XXL Nutrition, in gesprek met talkshowhost Theo Verbruggen over de snelle groei van zijn onderneming. 

BOB Masterclass Meester de Toekomst: Een Masterclass over Data en AI voor het MKB

Momenteel wordt er ontzettend veel ontwikkeld op het gebied van Data Science en AI (artificiële intelligentie) maar wordt er nog (te) weinig toegepast in de praktijk. Het zijn vooral de grotere bedrijven die toegang hebben tot de juiste middelen om deze kennis in te zetten. Hiermee wordt het gat tussen deze grote bedrijven en de MKB’ers steeds groter. Terwijl juist nu digitalisering voor iedereen zo belangrijk is! Je weet dat het moet, maar hoe stap je uit de waan van de dag en maak je er écht tijd voor om dit te concretiseren?

Voorafgaand aan de BOB Zomerborrel verzorgt JADS (Jheronimus Academy of Data Science) (optioneel) de BOB Masterclass over data en AI. Aan de hand van concrete voorbeelden uit de 300 projecten die JADS in de afgelopen jaren voor 180 MKB ondernemingen heeft gedaan nemen ze je mee in wat data en AI voor jou kan betekenen. Hoe krijg je grip op je personeelskosten of beter inzicht in je voorraadbeheer? Waar kan jij nog tijd besparen of hoe kan je je werknemerstevredenheid verhogen? Vragen die ook voor MKB ondernemers door middel van data te beantwoorden zijn.

BOB Talkshow met René van der Zel van XXL Nutrition

DSC09371 Van 18.45 uur tot 19.15 uur kunnen we dit keer luisteren naar het inspirerende ondernemersverhaal van René van der Zel. René, afkomstig uit Enkhuizen, is oorspronkelijk elektrotechnisch ingenieur met een bedrijfskundige universitaire graad. Hij belandde in Brabant door een baan bij het toenmalige energiebedrijf PNEM. In zijn vrije tijd deed hij aan bodybuilding, maar van de eiwitsupplementen die hij gebruikte voor zijn spieren kreeg hij buikpijn. Hij begon daar zelf whey aan toe te voegen (een ingrediënt in babyvoeding). Toen hij op een gegeven moment een flinke som geld moest verdienen om een in de prak gereden auto terug te betalen, leek het verkopen van whey-supplementen hem een goede optie. XXL Nutrition was geboren. 

Bijna 20 jaar later heeft René 160 mensen in dienst, verwerkt hij 3000 bestellingen per dag en is XXL Nutrition het grootste sportvoedingsmerk van Nederland en België. Ze leveren producten aan tankstations tot ziekenhuizen en ook professionele voetbalclubs zoals PSV en FC Utrecht maken gebruik van de supplementen van XXL Nutrition. In 2022 groeiden ze met 70% en ook in 2023 verwachten ze een groei van 70% naar een omzet van 70 miljoen. "Groei is geen doel op zich, maar het resultaat van de dingen die we doen", aldus René. Benieuwd naar het ondernemersverhaal van René? Meld je dan aanvullend aan voor de BOB Talkshow waar Theo Verbruggen René interviewt.

Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 
Het programma van de BOB Borrel is voor de liefhebber. Je bent vrij om op je eigen manier te netwerken. 

Over Kasteel Maurick
Kasteel Maurick is een prachtig kasteel dat verscholen ligt in de bosrijke omgeving van Vught. Binnen de kasteelmuren word je hartelijk verwelkomt en tot in de puntjes verzorgd. Op het terras van deze locatie geniet je van een heerlijk zonnetje, bruisend welkomstdrankje, overheerlijk eten, een fantastisch gezelschap en een geweldige sfeer. Het prachtige kasteel is dan ook dé locatie om collega-ondernemers te ontmoeten.

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks de BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Jazzlynn Koene
Body Analyst

Robin Blokland
Royal Swinkels Family Brewers

chris egberts
avital schoonmaak

Antoon Valckx
Avital

Norbert Schoemaker
Flink Nederland

Jeroen Bender
Bender retail

Elise van Hulzen
Studio MES

Mirthe Cuenen
Studio MES

Stijn Luijkx
RPI Europe

Luuk Becker
EU-Roots Uitzendbureau

Will Kroot
VAA ICT

Arnold Roeffen
Stern Eindhoven

Frank Claassen
G-Nius

Leo Keller
G-Nius

Daan Roeffen
Regio Business

Onno Jansen
4Everyware

Doreth Eijkens
Doreth Eijkens | Interieur Architectuur

Carl Migchels
SY-NERGY

Jack Kroon
Jack & Puck