Ontbijtseminar Actualiteiten Privacy van Banning Advocaten

Na de enorme belangstelling van de eerder dit jaar georganiseerde seminars rondom de nieuwe privacy regels, organiseert Banning Advocaten op donderdag 11 oktober een actualiteiten seminar over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (‘AVG’). In dit seminar worden de eerste ervaringen met je gedeeld.

Banning

Vragen als ‘heeft de Autoriteit Persoonsgegevens (‘AP’) al boetes uitgedeeld?’ komen daarbij uitvoerig aan bod. Tijdens deze plenaire bijeenkomst staan Silvia VinkenKaren KnookSamuel Wiegerinck en Suzan Wolters van het Privacy-team van Banning Advocaten stil bij diverse actualiteiten op het gebied van handhaving, beveiliging en hr en passeren de eerste voorbeelden van privacy handhaving uit de rechtspraak de revue. Ook krijg je weer een aantal bruikbare tips voor de praktijk. Uiteraard is er voldoende mogelijkheid om vragen te stellen.

Datum en tijd
Donderdag 11 oktober van 07.30 uur tot 09.30 uur.

Programma
07.30 uur Ontvangst
08.00 uur Presentatie
09.30 uur Afsluiting

Kosten
Deelname is kosteloos.

Locatie
Het seminar vindt plaats op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch
Spinhuiswal 2, 5211 JG  ‘s-Hertogenbosch.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabijgelegen parkeergarages Wolvenhoek of St.-Jan. De parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie en aanmelden
Bij vragen kun je contact opnemen met de afdeling PR Marketing & Communicatie op telefoonnummer 073-6927773 of via pr@banning.nl. Aanmelden kan via deze link.