Open Coffee XL in Oosterhout

Een gezellige netwerkbijeenkomst voor plaatselijke ondernemers. Deze bijzondere Open Coffee XL is een initiatief waaraan de volgende Open Coffee's meewerken: Altena, Breda, Drimmelen-Geertruidenberg, Etten-Leur, Oosterhout en Waalwijk.

Open Coffee

Wat is een Open Coffee ?
In heel het land worden Open Coffees georganiseerd, dit zijn laagdrempelige netwerken voor ondernemers. Het concept Open Coffee is in Engeland gestart bij een van de oprichters van Skype. In 2007 waaide het concept naar Nederland over. Iedere ondernemer weet dat netwerken een belangrijk onderdeel vormt van het ondernemerschap. Het netwerken zelf is in de loop der jaren veranderd. Open Coffee is informeel, gezellig, maar zeker nuttig. De ondernemers die bij de OC’s komen zijn vaak zzp'ers en freelancers, maar iedereen is welkom. Ook voor grotere bedrijven is het vaak interessant om de kleine ondernemers te leren kennen. Het gaat er bij Open Coffee niet om direct klanten te scoren, maar om elkaar te leren kennen. Vanuit het elkaar leren kennen ontstaan goede gesprekken, het uitwisselen van informatie en tips, verwijzingen en ook klanten. Op iedere locatie is de Open Coffee net iets anders, maar het principe is steeds hetzelfde.

Waarom een Open Coffee XL ?
Ondernemen houdt niet op bij de stadspoorten. Daarom hebben de organisaties van Open Coffee Altena, Breda, Drimmelen-Geertruidenberg, Etten-Leur, Oosterhout en Waalwijk besloten om een Open Coffee XL te organiseren. Alle ondernemers uit de wijde regio (genoemde regio’s en daarbuiten) zijn daarbij welkom, iedereen die ooit eens een Open Coffee heeft bezocht of in de Open Coffee XL een mooie gelegenheid ziet om kennis te maken met Open Coffee. Zo kunnen ondernemers ‘kennismaken met de buren’ en nieuwe mogelijkheden zien om te netwerken.

Datum en tijd
Vrijdag 12 april van 9 tot 11 uur.

Kosten
Toegang is gratis, je betaalt alleen je eigen consumpties.

Locatie
Rabobank Amerstreek in Oosterhout
Distributieweg 15
4906 AD Oosterhout

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie vind je op de website. Je kunt je daar ook aanmelden.