Lezing door Oostdam Engineering in Oosterhout

Oostdam Engineering organiseert op donderdag 12 september een interactieve lezing over meetoplossingen voor de pipingindustrie. Deze lezing is speciaal voor technische professionals.

Oostdam

Jeroen Pelser van PelserHartman zal vertellen welke oplossingen zijn ingenieursbureau heeft voor het digitaal in kaart brengen van pipinginstallaties. Jeroen Pelser is directeur innovatie PelserHartman 3D measuring solutions. 17 jaar geleden richtte Jeroen samen met Joost Hartman PelserHartman op. Op dit moment zijn ze de specialist in 3D laserscanning en 3D modelleren. Sinds de oprichting richten ze zich op het vinden van innovatieve oplossingen binnen dit vakgebied.

Maarten Oostdam legt uit hoe hij met deze informatie installaties efficiënter kan maken. Maarten Oostdam is de eigenaar van Oostdam Engineering en is van huis uit werktuigbouwkundige. De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in reverse engineering. Met deze techniek haalt hij het ontwerp uit een voorwerp. Met dit ontwerp kun je prototypes en niet-leverbare onderdelen produceren. Randstad wist duizenden euro’s te besparen door de diensten van Maarten Oostdam. Maarten is een echte techneut. Hij is nieuwsgierig en precies. En hij is enthousiast over zijn vak en dat enthousiasme deelt hij graag met jou.

Datum en tijd
Donderdag 12 september van 15.45 tot 17.30 uur.

Programma
15.45 uur Inloop
16.00 uur Lezing Jeroen Pelser
16.30 uur Lezing Maarten Oostdam
17.00 uur Netwerkborrel
17.30 uur Einde

Locatie
Koopvaardijstraat 2 in Oosterhout (gratis parkeren)

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.