Ondernemersdag in Breda

Gemeente Breda en Interpolis organiseren samen met Ondernemersdagen.com in Breda een Ondernemersdag waar alle ondernemers uit de regio terecht kunnen voor informatie en inspiratie over het ondernemerschap. Vele kennispartners delen hun kennis via een informatiemarkt en diverse workshops en seminars.

Ondernemersdag Breda

Veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijken na korte tijd alweer te zijn gestopt. Zonde! Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Ondernemersdagen.com de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van een Ondernemersdag.

De avond bestaat uit een officiële opening en plenaire kennisdeling, een informatiemarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops. Als keynote speaker komt influencer Larissa Berrenchina. Larissa Berrenchina helpt bedrijven en startups met hun business, marketing en sales. Haar bedrijf genereert sales op basis van ‘social selling’, waaronder ze in dit geval content marketing en social media advertenties verstaan. Tijdens deze Ondernemersdag in Breda gaat Larissa al deze onderwerpen uitgebreid bespreken, zodat startende ondernemers leren hoe je moeiteloos de ideale klanten aan kan trekken.

Masterclass Online Marketing voor starters
Lars, online marketeer bij Marketing Madheads, maakt mensen en bedrijven zo goed in online marketing dat ze een online marketingbureau meer nodig hebben. Zo zorgt hij er onder andere ook voor dat (startende) ondernemers nóg beter online kunnen representeren. Door middel van een stappenplan geeft hij je inzichten in een strategie die voor iedere starter te begrijpen en uit te voeren is. 

Datum en tijd
Dinsdag 12 november van 17.30 tot 21.45 uur.

Locatie
NAC Breda
Stadionstraat 23
4815 NC Breda

Kosten
Deelname is kosteloos.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.