Bijeenkomst De Groene Pluim Next Level in Oosterhout

De Groene Pluim organiseert op 13 februari in Oosterhout een bijeenkomst voor ondernemers, bestuurders, beleidsambtenaren en medewerkers die samen impact willen maken.

Groene Pluim

Wat kun je met de Global Goals en hoe kan het je organisatie succesvoller maken en je persoonlijk helpen in jouw rol? Wat kan een ondernemer er mee richting klanten, overheden en personeel, en hoe kan een gemeente haar agenda laten aansluiten bij de Global Goals in samenwerking met de stakeholders in de regio?

Gekeken wordt hoe je de ontstane beweging van duurzaamheid kunt versnellen. Specifiek richt De Groene Pluim zich met dit MKB idee Project op Global Goals nummer 8 en 17. Een fatsoenlijke baan en samenwerking via partnerschap. Op een ludieke manier ontdek je met het Global Goals Game wat er globaal en lokaal speelt op het gebied van MVO en welke positieve impact je hierop kunt maken. Met deze kennis ontwikkel je spelenderwijs een gedragen gedachtengoed die het zakelijk en maatschappelijk belang verbinden. Vanuit je ondernemersvisie, ambtelijk opdracht of bestuurlijk opgave maak je concrete en meetbare activiteiten die leiden tot een win-win-winsituatie.

Datum en tijd
Donderdag 13 februari van 15.30 tot 17.20 uur.

Programma
15:30 uur Ontvangst koffie en bijpraten
16:15 uur Welkom Marcel Willemsen (gemeente Oosterhout)
16:25 uur Opening Peter en Jeannet
16:35 uur De Global Goals Kickstarter
17:20 uur Afsluiting (uitreiken gratis opleidingen cheques) en daarna borrel

Locatie
De Bussel Oosterhout 

Aanmelden
Stuur om je aan te melden een e-mail naar: info@degroenepluim.nl.