Donderdag 13 juni: GENERATIEVE AI VOOR DE MAAKINDUSTRIE (2-DAAGS)

donderdag 13 juni 2024 van 15:00 tot 18:00 Let op! Deze workshop is uitsluitend voor ondernemers uit de maakindustrie.

Pexels -googledeepmind -18069158-2

Voldoe jij aan onderstaande checklist? Schrijf je dan in!

  1. Je bent een ondernemer uit de maakindustrie (bijvoorbeeld: metaal of machinebouw, textiel- of kunststofverwerking, verpakkingsindustrie, carrosserie- of machinebouw) en vervaardigt producten.
  2. Je bent bijvoorbeeld directeur/eigenaar, manager manufacturing of operations of technisch ontwerper
  3. Geïnteresseerd in Generatieve AI. Generatieve AI biedt innovatieve mogelijkheden voor productontwerp, werkinstructies, procesoptimalisatie en het genereren van content zoals afbeeldingen en teksten.
  4. Je hebt een eigen laptop die je kunt gebruiken om deel te nemen aan de workshop.

 

Dat we met Generatieve AI (GenAI) nieuwe content kunnen creëren, zoals afbeeldingen, video’s, audio en tekst, is inmiddels alom bekend. Maar hoe je dit praktisch kunt inzetten voor jouw bedrijf is lang niet altijd even duidelijk. De snel evoluerende mogelijkheden van GenAI bieden ongekende perspectieven. Om hier meer over te leren en dieper in de wereld van GenAI en ChatGTP te duiken, nodigen Klikopmorgen.nl en Midpoint Brabant je uit om deel te nemen aan een tweetal workshops. 

 

Voor wie?

Deze workshops zijn bedoeld voor ondernemers uit de maakindustrie die op de hoogte willen zijn van de mogelijkheden van Generatieve AI én hands-on ervaring willen opdoen. Of je nu nieuwsgierig bent naar het genereren van tekst, afbeeldingen of andere vormen van content, de workshops bieden een mooie kans om te leren en experimenteren met ChatGPT (max 2 personen per organisatie)

 

Wat kun je verwachten?

o   Hands-on workshops: onder begeleiding van AI-expert Jaap Schepers ga je zelf praktisch aan de slag met Generatieve AI en ChatGTP op je eigen laptop.

o   Kleine groep: om een persoonlijke ervaring te waarborgen zijn er maximaal 10 deelnemers per workshop. 

Data en tijden: Let op, de workshop bestaat uit twee dagdelen en het is verplicht om aan beide workshops deel te nemen. Let wel: vol = vol!

 

Donderdag 13 juni (15.00 – 18.00 uur) en donderdag 27 juni (15.00 – 18.00 uur)

 

Schrijf je hier in!