BOB Academy bij GVT Group of Logistics Di 13 Juli 2021

Page thumbnail

Zakendoen in en met China

Datum Dinsdag 13 Juli

Waar GVT Group of Logistics

Adres Gesworenhoekseweg 4 5047 TM TILBURG
Routebeschrijving


Programma
15.30 uur - 16.15 uur
Ontvangst + rondleiding
16.15 uur - 17.00 uur
Inhoudelijk programma
17.00 uur - 18.00 uur
Afsluitende borrel

Inhoud:
Tijdens deze BOB Academy nodigen we je uit bij GVT Tilburg en hebben we het met Wil Versteijnen (CEO) en Roland Verbraak (General Manager) en de deelnemers over zakendoen met China. Waar begin je en wat betekent dit voor je organisatie? Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van productie en logistiek?

Over GVT Group of Logistics:
GVT Group of Logistics beschikt over een fijnmazig distributienetwerk in de Benelux en biedt dankzij eigen barge terminals en eigen railterminals perfecte intermodale transportoplossingen binnen de Benelux, Europa en Azië. GVT Group of Logistics levert betrouwbare, betaalbare en duurzame logistieke diensten. Door te blijven investeren in mensen en middelen zijn ze in staat een full-service dienstverlening te bieden en de functie als ketenorganisator en -regisseur op een proactieve en innovatieve manier in te vullen. Het is hun ambitie om uit te groeien tot de meest toonaangevende logistiek dienstverlener voor bedrijven die vanuit of in Nederland ketens organiseren en beheren.

Wat is de BOB Academy:
Met de BOB Academy brengen we, in het kader van Made in Brabant, minimaal zes keer per jaar eigenaren en directeuren uit branches zoals productie, industrie, hightech, logistiek, bouw en techniek bij elkaar om elkaar te ontmoeten en kennis te delen.
Deelname is gratis voor leden en bedoeld voor eigenaren en directeuren van bedrijven uit bovengenoemde branches met meer dan 10 personen in dienst. Aan een BOB Academy kunnen maximaal 50 personen deelnemen, waarbij we rekening houden met de maatregelen die op dat moment gelden. Deelnemers aan het Made in Brabant all-in jaarpakket hebben hierbij voorrang.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Leon Kuypers
Sunware

Roland Roolvink
Sunware

Laurens Verbunt
Raab Karcher

Rutger van Raak
VAN RAAK STAAL