BOB Borrel Business Lounge FC Den Bosch Do 14 April 2022

Page thumbnail

Scoor de beste gesprekken!

Datum Donderdag 14 April

Waar FC Den Bosch

Adres Victorialaan 21, 5213 JG 's-Hertogenbosch
Routebeschrijving


Programma
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst met welkomstdrankje
17.00 uur - 20.00 uur
BOB Connect
18.15 uur - 19.15 uur
BOB Connect Interactief
19.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul met DJ Perry Stuiver

In de sfeervolle business lounge van FC Den Bosch zijn we op donderdag 14 april te gast voor een sprankelende BOB Borrel. Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

Nieuw concept
We hebben de afgelopen corona-maanden natuurlijk niet stil gezeten en o.a. ook aan het BOB Borrel concept geschaafd. Zowel inhoudelijk als wat betreft beleving gaan we onze Brabantse Business Community nog meer verrassen. We brengen onze gasten van 17.00 uur tot 20.00 uur tijdens BOB Connect op een ontspannen manier actief met elkaar in contact (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Met ook zo nu en dan afwisselend een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers voor de broodnodige inspiratie. En na het aangeboden diner connecten we vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur onder de noemer BOB Soul feestelijk verder met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)!

Over FC Den Bosch
We nodigen je graag uit met ons het ondernemerschap te vieren in de businesslounge van de Bosche voetbalclub. De businesslounge van FC Den Bosch is dé ideale plek om in een sfeervolle omgeving zakelijk te ontmoeten. De passie en saamhorigheid die er bij deze club te vinden zijn zijn ook zichtbaar op de BOB Borrel: ondernemen is immers ook topsport! Wij zorgen voor een heerlijke culinaire verrassingen en met passend entertainment is een topsfeer gegarandeerd. Meld je aan en score goede gesprekken met collega ondernemers!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBKerstborrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Willeke van Seeters
Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant

Abu Santi
KYK Werk

Rudy Beers
RB-Media

Lars Weijers
RB-Media

Esther Mans
Regio Business

Kaled Karkuly
Was at TU/e

Max Gijzen
Service Pack

Maarten Beijen
Octofrost Processing

Rinske Becks
Saint Deux

Myrthe ten Have
Saint Deux

Vincent van Eerd
PHC Telecom

Maarten Oostdam
Oostdam Engineering

Pauline Buth
Colorbomb

Dana Paat
Dana Paat

Sammie Ruijgrok
Studio MES

Mirthe Cuenen
Studio MES

Elise van Hulzen
Studio MES

Peter van Tuijl
Audioexpert

Elias Vermetten
Stichting Business Club Eigenaardig