BOB Borrel bij Van der Valk Hotel Tilburg Di 14 Mei 2024

Page thumbnail
Aantal bezoekers: 320 bezoekers
Locatie: Van der Valk Tilburg

Voor deze BOB Borrel werden we hartelijk ontvangen in het exclusieve Van der Valk Hotel Tilburg; in de luxe Van Gogh zalen en op de zonnige skybar. Wie had gedacht dat Tilburg er toch nog zo mooi uit kon zien. 

We hebben vol ingezet op kennis, inspiratie en genieten. We leerden tijdens de BOB Masterclass van digitaal expert Stijn van Raes (eigenaar DCNTR & jstack) wat voor gigantische impact de opkomende Web3-technologie gaat hebben op klantloyaliteit.

In de BOB Talkshow hoorden we het inspirerende verhaal van de bescheiden Frans Willem Cox. Want hoe gaat het reilen en zeilen binnen zo'n fantastisch familiebedrijf?

Qua genieten werden we verrast door het uitgebreide buffet van Van der Valk en niet te vergeten: de gesponsorde drankjes, die mede zorgden voor een feestelijke en gezellige BOB Borrel. 

Benieuwd naar wat voor verrassingen er in het verschiet liggen? Meld je dan snel aan voor onze volgende BOB Borrel bij Lseven Beachclub in Boxtel. Dit kleurrijke, luxe paradijsje is de ultieme mini-getaway waar je ook nog eens lekker kunt netwerken. Meld je hier aan!

Fotografie door: RAWCat Media

Special thanks to: Van der Valk Hotel Tilburg, Valk Exclusief, FeestPhotoBooth, Kevents, WoW Event Styling & Berkdijk Bloemen