BOB Borrel bij Van der Valk Hotel Tilburg Di 14 Mei 2024

Page thumbnail

Netwerken op hoogte!

Datum Dinsdag 14 Mei

Waar Van der Valk Tilburg

Adres Dokter Bloemenlaan 8, 5022 KW Tilburg
Routebeschrijving


Programma
15.30 uur - 16.00 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Masterclass (optioneel)
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst BOB Borrel
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect (optioneel)
18.45 uur - 19.15 uur
BOB Talkshow (optioneel)
19.00 uur - 20.00 uur
Culinaire gerechtjes
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Op dinsdag 14 mei 2024 gaan we op hoog niveau netwerken, letterlijk en figuurlijk! Van der Valk Hotel Tilburg heeft een prachtige skybar die alleen in juli open is voor particulieren en daarbuiten alleen exclusief voor een paar evenementen. Wij zijn een van de gelukkigen die de sleutel richting de wolken krijgt. En in de luxe lobby van het exclusieve hotel borrelen we heerlijk verder.

BOB Masterclass ‘is web3 de toekomst van customer loyalty?’
Wil je graag web3 en blockchain technologie op een begrijpelijke niet-technische manier uitgelegd krijgen? En ben je nieuwsgierig wat het voor jou of voor je bedrijf kan betekenen? Dan is dit de BOB Masterclass voor jou! Stijn van Raes, digitaal strateeg en eigenaar van verschillende digital agencies, vertelt je hoe customer loyalty in web3 zorgt voor een ware revolutie in klantenretentie en customer journeys. Moeilijke termen? Stijn legt het je graag in jip-en-janneketaal uit.

 

Youniv 3rse - 6

Frans Willem Cox (zwart Wit)

BOB Talkshow met Frans Willem Cox
Van der Valk, wie kent het niet? Het familiebedrijf, dat al sinds 1862 bestaat, is dé naam die je noemt in de Nederlandse hotelwereld. En aangezien we daar nu tijdens de BOB Borrel bivakkeren, is het wel zo interessant om een prominent uit het universum van de toekan uit te nodigen. Daarom wordt Frans Willem Cox, eigenaar van verschillende Valk Exclusief Hotels, geïnterviewd in onze BOB Talkshow voor de nodige inspiratie!

Over Van der Valk

Met meer dan honderd hotels en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf. De Nederlandse horecaketen is bekend om zijn hotels en restaurants, die vaak langs snelwegen en in stedelijke gebieden te vinden zijn. Bovendien speelt Van der Valk een belangrijke rol in de Nederlandse zakenwereld door het aanbieden van conferentiefaciliteiten en zakelijke diensten, wat het een populaire keuze maakt voor bedrijfsevenementen en professionele bijeenkomsten. Van der Valk heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een symbool van toegankelijke luxe en gastvrijheid in Nederland en daarbuiten.

Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks de BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches. Traditiegetrouw is er ook bij deze borrel natuurlijk volop gelegenheid om met elkaar te connecten tijdens BOB Connect. Vanaf 20.00 uur willen we het ondernemerschap weer uitbundig vieren tijdens BOB Soul: it’s a celebration. Meld je snel aan; we hebben je er graag bij!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

No waste evenement
We streven naar een no waste evenement. Heb je je aangemeld, dan gaan we er in onze voorbereidingen ook vanuit dat je komt. Je kunt je natuurlijk altijd van tevoren afmelden!

Deel je ervaringen op social media via LinkedIn, Instagram, Facebook en X. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Sjors Maher
Inofec B.V.

Wieland Hendriksen
Logistic Workx

Bart van der Schans
Rijken Gerechtsdeurwaarders

Jeanine Schoondermark
Rijken Gerechtsdeurwaarders

Inge du Puij
Stichting Met Je hart

Anja Tuinder
Fotostudio Eye 4 You en Artgallery Toff-Art.

Eline Melis (ik kom in plaats van Frank Verhage)
VDH Totaal BV

Gijs-Jan Deenen
G-Nius BV

Patrick Stalpers
Leerwerkloket Midden Brabant

Bas Broers
Broers Interieurprojecten

Pascal Hendriks
Houters Interieurbouw

Maaike Derks
Alphabet Nederland

Patrick Schipper
Alphabet Nederland

Michiel Wirken
Vermetten | accountants en adviseurs

Dominika van Loon
EXPRT Group

Jules van Nunen
GRENKE Finance

Linda Dietvorst
Focus Bewust

Bas Westland
Bas Westland