BOB Borrel bij Lseven Beachclub Wo 14 Juni 2023

Page thumbnail

Geniet van deze gastronomische oase in het Brabantse land

Datum Woensdag 14 Juni

Waar Lseven

Adres Molenwijk 2, 5282 SH Boxtel
Routebeschrijving


Programma
15.30 uur - 16.00 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Masterclass Studio Spaak ‘zo ben ik nu eenmaal’ show (optioneel)
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst BOB Borrel met een welkomstdrankje
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect (optioneel)
18.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
18.45 uur - 19.15 uur
BOB Talkshow met Hugo Cooijmans (optioneel)
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Woensdag 14 juni ontvangt Lseven Beachclub de BOB Borrel in Boxtel. Deze nieuwe locatie is een goede reden om naar Boxtel te komen. Op dit miniparadijs tussen Eindhoven en Den Bosch kom je eindelijk in een zomerse stemming. Na een regenachtig voorjaar kunnen we weer naar buiten!

Tijdens de BOB Borrel bij Lseven doe je nieuwe connecties op, ontmoet je oude bekenden, geniet je van hun voortreffelijke keuken én doe je inspiratie op met zowel een BOB Masterclass en BOB Talkshow.

BOB Masterclass Studio Spaak: 'Zo ben ik nu eenmaal show'

Show 1 Tim Met Kussen Als Jack In De Zo Ben Ik Nu Eenmaal Show Dé van kwaad tot erger komedie met een happy end. De show laat zien hoe het ‘Zo ben ik nu eenmaal’ probleem een succesvol veranderproces in de weg staat. Door te lachen over de zeven meest voorkomende verandervalkuilen maken ze voelbaar wat het verschil is tussen ‘zo doen we het nu eenmaal’ en ‘zo kan het ook’. 

 

In het nagesprek kijken ze hoe je wél ontspannen kunt veranderen. Ze zetten de zeven valkuilen om in succesfactoren, die laten zien hoe je met jouw gedrag het verschil kunt maken in een veranderproces.

BOB Talkshow met Hugo Cooijmans: 'Van Bossche barman naar eigenaar van beursgenoteerde Ctac'

Ontwerp Zonder Titel (2) Talkshowhost Theo Verbruggen voelt ondernemer, ook wel zelfgelabeld als 'een geflipte student', Hugo Cooijmans aan de tand. Ctac, in de beginfase met onderschrift 'Taking Action on Challenge' (de C was van Cooijmans), werd in 1992 opgericht door Hugo. Maar zijn ondernemersverhaal had heel anders kunnen verlopen. 'In de tijd dat ik bij het Hart van Brabant in ‘s-Hertogenbosch werkte, wilde ik café De Parade overnemen. We waren bijna rond, maar het ging niet door. Iets later ben ik helemaal uit de horeca gestapt.'

Hij werkte daarna bij drie ict-bedrijven, 'Alle drie de bedrijven zijn failliet gegaan, dus ik wist hoe het níét moest.' Hij zag wel de vraag van bedrijven naar software van SAP. 'Daarom ben ik me met Ctac hierin gaan specialiseren.' 

Zes jaar na de oprichting volgde een unieke beursgang op 13 maart 1998. Hugo Cooijmans kent de eerste beursnoteringen nog uit zijn hoofd. 'De aandelen werden verkocht voor 21 gulden per aandeel. In de beursboeken werd na slecht anderhalve dag maar liefst méér dan 2 miljard gulden genoteerd, een overtekening van 60 keer. Nog nooit vertoond en na uitstel om de markt te laten afkoelen stond de eerste notering op 49,90 gulden en op z'n hoogst stonden we zelfs op 67,80 gulden. 'In beurskringen werd dit later een 'uitslaande brand' genoemd en de beurgang van Ctac werd een studie-casus op universiteiten. Het waren de tijden van de 'internetbubbel' en Hugo kreeg zijn eerste Quote 500 notering. Er volgde nog vele hoogte - maar ook dieptepunten. Inmiddels heeft hij de afgelopen jaren zijn aandelen verkocht. Maar hij voelt zich wel betrokken; zo organiseerde hij onlangs nog een reünie voor (ex) medewerkers van Ctac. 

Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks de BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

It's an inspiration, it's a celebration! 
Van 17.00 uur tot 20.00 uur brengen we je tijdens BOB Connect op een ontspannen manier actief met andere ondernemende mensen in contact (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Met afwisselend een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers zorgen we voor de broodnodige inspiratie. Na het aangeboden diner connecten we vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur onder de noemer BOB Soul feestelijk verder met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Luuk van den Berg
Dotcombusiness

Wouter Lagendijk
Louwman MB Tilburg

Maartje van Lieshout
INSIDA interieur vormgeving

Bart van Lieshout
INSIDA interieur vormgeving

Nicole Mesters
Nestlé Nespresso SA

Frank Risamasu
Alphabet Nederland

Chun Hou Wong
Elephants in the Room

Cody Verhagen
Buro Barabas

Ariëlle van Gestel
Vida Nova

Eric en Suzanne Maas Geurtsen
Smaak

Ward Taborsky
Young Advisory Group

Maxime Lambregts
Young Advisory Group

Arjen Smetsers
Young Advisory Group

Juliette van Druenen
Bustelberg Vermogensbeheer

Erwin van Geffen
Stichting Global Hernia Relief

Marina Nouwens
LIMO-MIJ

Bram Abema-BV
Abema-BV (1)