My Motivation Insights: 3-daagse facilitator training in Breda

Op donderdag 15 maart start de 3-daagse facilitator training in Breda.

My Motivation Insights

De gecertificeerde facilitators zijn het o zo belangrijke verlengstuk van de modules die My Motivation Insights op deze wetenschappelijke basis heeft ontwikkeld. Stuk voor stuk mensen met een enorme kennis van zaken. Een absolute vereiste. Ieder met zijn of haar eigen specialisme(s). Als My Motivation Insights een opdracht ontvangt, zorgen ze voor de optimale match tussen bedrijf en facilitator.

Facilitator worden
Na het intakegesprek gaan ze je optimaal voorbereiden. Verspreid over een aantal weken volg je een intensieve 3 daagse training om je alle ins en outs van zowel de theorieën als de kleuren te leren. Als je de training succesvol hebt afgerond, ben je klaar om individuele en teamprofielen te begrijpen en te analyseren.

Naast het theoretische gedeelte, trainen ze je ook hoe je in de praktijk een doelgerichte vertaalslag kunt maken. Ze leren je verbanden te leggen, een heldere terugkoppeling te geven en waar nodig een traject verder te begeleiden.

Voor vragen over het programma neem contact met ze op 076-8892244 of via info@mymotivationinsights.com of voor meer informatie klik je hier.