OfficeKundig organiseert webinar 'Microsoft 365 en de AVG'

Jan Sleeman van OfficeKundig en Michel van der Burg van Rood Risicobeheersing laten in het webinar 'Microsoft 365 en de AVG' zien wat Microsoft 365 biedt om aan de vereisten van de AVG te voldoen.

Officekundig

Tegenwoordig is er een breed scala aan clouddiensten, waarmee het voor ieder bedrijf mogelijk is om basis werkplekvoorzieningen aan de medewerkers ter beschikking te stellen. Omdat iedere organisatie, groot of klein, aan de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) ook wel GDPR moet voldoen, is het van belang dat de werkplekvoorzieningen daarin faciliteren. Microsoft 365 biedt je verschillende middelen om aan de vereisten van de AVG te voldoen.

Michel en Jan kennen elkaar vanuit hun Rabobank tijd. Michel was security officer en Jan IT project manager. Ze hebben veelvuldig samengewerkt, zijn allebei voor zichzelf begonnen en daar is het webinar uit ontstaan: de AVG theorie linken aan een praktische implementatie binnen Microsoft 365.

Rood Risicobeheersing
Rood Risicobeheersing helpt klanten risico’s te beheersen. Het bedrijf is expert op het gebied van risicobeheersing en helpt met alle aspecten van risicobeheersing. Van governance tot uitvoering. Door de multidisciplinaire insteek wordt niet alleen geholpen met interpretatie van de juridische kaders, maar ook met implementatie van de daarbij behorende Techniek, (IT-) Security en Organisatieprocessen. Altijd uitermate praktisch.

OfficeKundig
OfficeKundig denkt samen met klanten procesverbetering(en) uit, om vervolgens een product te kunnen leveren waarmee beter en efficiënter gewerkt kan worden. Met het motto: wanneer een probleem je pad kruist verander dan de richting, maar niet je bestemming. Jan Sleeboom heeft ruime ervaring als projectmanager in een internationale omgeving en heeft samen met een team IT-specialisten migraties en of implementaties gerealiseerd voor de eindgebruiker. DevOps, Agile en Scrum zijn geen vreemde termen voor hem.

Datum en tijd
Vrijdag 15 mei van 10.00 tot 12.00 uur.

Kosten
Deelname is kosteloos.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor het webinar.