BOB Borrel Brasserie De Gruyter Fabriek Do 15 November 2018

Page thumbnail

met BOB Masterclass door Rob Kragt

Datum Donderdag 15 November

Waar Brasserie De Gruyter Fabriek, Den Bosch

Adres Veemarktkade 8 ingang F, 5222 AE Den Bosch
Routebeschrijving


Programma
16:00 uur - 17:00 uur
BOB Masterclass met Rob Kragt
17:00 uur - 18:00 uur
Ontvangst BOB Borrel
18:00 uur - 18:15 uur
Officiële opening
18:15 uur - 18:45 uur
BOB Talkshow met Maarten de Gruyter
18:45 uur - 21:00 uur
Culinaire hoogstandjes van Appèl en De Kort Catering
21:00 uur - 23:00 uur
Sfeervol entertainment

Op 15 november nodigen we je uit voor een BOB Borrel in de creatieve hotspot van Den Bosch: de Gruyter Fabriek. Het oude complex is hét centrum voor creatieve ondernemers en een perfecte locatie voor zakelijk contact. Samen met Appèl, de nieuwe exploitant van Brasserie de Gruyter Fabriek, en De Kort Catering laten we de Gruyter Fabriek tijdens deze BOB Borrel van haar beste kant zien.

BOB Masterclass met Rob Kragt: Excelleren in innoveren 
Voorafgaand aan deze BOB Borrel vindt de BOB Masterclass met Rob Kragt plaats. Rob Kragt is CSR Communications and Training Manager van Desso oftewel marketeer, designer en pleitbezorger van de cradle to cradle filosofie. Onder Rob is Desso uitgegroeid van een oubollige en min of meer saaie tapijtfabrikant naar koploper in innovatie op het gebied van functionaliteit, creativiteit en duurzaamheid. In de masterclass vertelt Rob hoe je een innovatie omzet in een sterk communicatieverhaal dat niet alleen succesvol voelt maar ook nog eens winstgevend is. Aan de hand van anekdotes en ervaringen neemt Rob je op een interactieve manier mee in de wereld van innovatie, duurzaamheid en verdienmodellen.

BOB Talkshow met Maarten de Gruyter
Al zeggen we het zelf, we hebben weer een topper in de BOB Talkshow: projectontwikkelaar, vastgoedondernemer en telg uit het beroemde Bossche ondernemersgeslacht Maarten de Gruyter is onze gast. Hij vertegenwoordigt de zevende generatie van het vermaarde De Gruytergeslacht dat een goed deel van de 20e eeuw de ‘grootste kruidenier van Nederland’ en de grootste industriële werkgever van ’s-Hertogenbosch was. Al op 15-jarige leeftijd startte Maarten zijn eerste onderneming: ‘Ik heb dezelfde ondernemingsgeest als mijn voorvaderen. Ik pak van alles aan, als ik maar kan ondernemen.’ Maarten is commercieel directeur/eigenaar bij Boelens de Gruyter en werd gekroond tot ‘Vastgoedman van 2018’. Maar hij is ook een echte Bossche jongen en voelt een sterke band met de stad. In 2016 opende hij de nieuwe kantoorruimten in De Gruyter Fabriek en stelde zijn antieke De Gruyter bakfiets van de vroegere thuisbezorgdienst permanent ten toon in de Brasserie. ‘Ondernemingsgeschiedenis en het nieuwe ondernemen komen hier samen. Ik ben apetrots dat onze familienaam daarmee verbonden is.’

Nog geen lid? Kom een keer kijken
Regio Business organiseert 12 keer per jaar een netwerkborrel onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van de BOB Borrels, ons online platform en ons zakenmagazine faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. Kom eenmalig vrijblijvend kennis met ons maken als je nog geen lid bent. Je bent van harte welkom. (meer informatie over het lidmaatschap).

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel

 


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Stacey Matredjo
Tandheekunde Innovaties B.V.

Roy Stienen
Roy Stienen Productions

Rob Donkers
Master it Training

Bas van Hout
Steamz

Roger van den Berg
Seats2meet

Helma Schellen
Seats2meet

André van der Sande
BAS Tilburg

Stijn van Roij
BAS Tilburg

Michiel van Keijsteren
Dutch Economics

Jan Smit
Cosinus Computing

Jan Beekwilder
SafariBookings

Daniëlle de Vries
Cherry Internet

William de Haas
De Lelie B.V. Schoonmaakbedrijf en Glazenwassersbedrijf

René Nuiver
Fenix Services

Steven Schoemans
Excellent in communicatie

Ivo de Vries
Kwebbl

Paul van Dillen
Novesco

Mark Graves
Amoveous Business Coaching

Hellen van Rooij
TenderToo