Dag van de ondernemer bij KvK Eindhoven

Werk aan je toekomst op een uniek en gratis ondernemersevent op vrijdag 15 november. Ondernemers en experts delen op holografische manier hun digitale succesverhaal. Dus: ze zijn er niet en ze zijn er toch wel! En ze laten overtuigend zien welke kansen en valkuilen je ontmoet op weg naar een succesvolle digitale toekomst voor jouw bedrijf.

Kv K Eindhoven

MKB Eindhoven en de Kamer van Koophandel bieden jou op de Dag van de Ondernemer twee mogelijkheden om de basis te leggen voor een succesvolle inzet van digitale middelen. Tijdens een lunch- of dinersessie leer je de fijne kneepjes van het vak, dankzij boeiende en praktijkgerichte holografische presentaties van succesvolle ondernemers. De tips zijn toepasbaar in alle branches. Met je collega ondernemers spar je over het benutten van de kansen.

Lunchsessie
Door data van tevreden levering naar tevreden gebruik: Stefan Morssink, business innovatiemanager bij HTC parking & security. Stefan laat zien hoe de inzet van data leidt tot nieuwe producten, nieuwe diensten en tevreden gebruikers.

Tot 8 x productomzet uit (nieuwe) diensten: Arjan Ester, CEO bij Aebi Schmidt Nederland, gaat in op de grote toegevoegde waarde van diensten aan de omzet.

Dinersessie
Trends in online marketing: Tonny Loorbach, eigenaar Internet Marketing Universiteit (IMU) laat zien hoe je bij de juiste, in plaats van bij zoveel mogelijk personen of klanten komt. Hij laat zien welke be√Įnvloedingstechnieken jij kunt gebruiken om van je klanten superfans te maken.

Online en offline netwerken : Rob B. Tol is oprichter van de NetwerkAcademie. Rob toont je de fijne kneepjes van netwerken en geeft voorbeelden van hoe online en offline netwerken elkaar versterken.

Datum en tijd
Lunchsessie: vrijdag 15 november van 12.00 tot 14.00 uur.
Dinersessie: vrijdag 15 november van 17.30 tot 19.30 uur.

Kosten
Deelname is kosteloos.

Locatie
MKB Eindhoven
Meerenakkerplein 51
5652 BJ Eindhoven

Aanmelden
Meld je aan op de website.