Werven van millennials in Tilburg

Op dinsdag 16 april 2019 organiseert Primatch 'Werven van millennials' in Tilburg.

Primatch

Millennials zijn tussen de 18 en 33 jaar, actief op de arbeidsmarkt, het zijn er ongeveer 3,2 miljoen, ze willen wat anders dan wat de traditionele arbeidsmarkt biedt, ze denken anders over arbeid, werk, beloning, eigendom en ambities. Ze verwachten als starter een functie op managementniveau, hebben geen commitment, geen doorzettingsvermogen en leiden aan collectieve zelfoverschatting.

Of zijn het juist creatieve, zelfbewuste ambitieuze, analytische data-driven mensen die je spiegelen als werkgever over de uitdagingen die je te bieden hebt als werkgever en maken ze keuzes voor je, voordat jezelf tot het inzicht bent gekomen dat het eigenlijk anders had gemoeten?

Voor wie is deze training
Deze training is bedoeld voor professionals die betrokken zijn bij het werven van nieuwe medewerkers.

Wat ga je leren?
Tijdens deze bijeenkomst gaan ze het mysterie van de Millennials ontrafelen en bespreken ze wat de impact is op de arbeidsmarkt, de methode(s) van werven en de consequenties op je bedrijfsstructuur/cultuur en aansturingsmechanisme.

Wat neem je mee?
Buiten alle informatie die je meekrijgt over het mysterie van de Millennials, krijgt iedere deelnemer ook het boek van Jasper Scholten ‘Het Millennial Mysterie’ mee.

Inschrijven via deze link

Deelname: gratis

Programma:
Inloop: 15.00 uur
Start: 15.15 uur
Einde: 17.30 uur

Adresgegevens:
Primatch Nederland
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg