Kennissessie Eric Bogers op 16 juni in Best

Eric Bogers van Bogers Beroepscoaching geeft op vrijdag 16 juni in Best de kennissessie Elk team kan gaan excelleren. De kennissessie is bedoeld voor lijnmanagers, teamleiders en andere leidinggevenden die op zoek zijn naar manieren om de performance van hun team te vergroten. Ook als je geen leidinggevende bent maar wel een verantwoordelijkheid hebt in het ontwikkelen van teams, is de sessie interessant.

Eric Bogers

Geef je leiding aan een team en herken je dit: mijn team moet zelfsturender/zelfstandiger worden, maar ik weet niet goed hoe. Het lijkt wel of alles van mij afhangt, hoe kom ik uit deze situatie? Ik krijg mijn team maar niet vooruit, aan welke knoppen kan ik draaien? Ik wil van mijn team een (nog) beter team maken, maar hoe doe ik dat? We zoeken de oplossing vaak in teambuilding sessies of andere sociale bezigheden. Meestal is dit niet de oplossing. Als je namelijk beter begrijpt hoe teams zich ontwikkelen, dan wordt het duidelijk welke essentiële stappen elk team moet doorlopen in de weg naar taakvolwassenheid. Het gaat hier om stappen waar men als team gezamenlijk doorheen moet, als groepsproces, om verder te kunnen groeien naar een zelfsturend team.

Door de diverse team coachtrajecten die Eric Bogers de afgelopen jaren heeft gedaan, heeft hij een scherp beeld gekregen van deze essentiële stappen. In deze kennissessie deelt hij zijn visie en legt hij uit wat er nodig is om met je team de juiste beweging in gang te zetten.

Inhoud kennissessie
Welke ontwikkelfases doorloopt elk team?
Wat zijn de belangrijkste processen die elk team moet doorlopen?
Welke essentiële vaardigheden moet het team samen leren?
Hoe kun je hier op een praktische manier invulling aan geven

Datum en tijd
Vrijdag 16 juni om 9.00 uur en 14.00 uur

Programma ochtendsessie
08.30 uur Ontvangst
09.00 uur Aanvang
10.30 uur Einde

Programma middagsessie
13.30 uur Ontvangst
14.00 uur Aanvang
15.30 uur Einde

Kosten
Deelname is kosteloos.

Locatie
NH Hotel
De Maas 2
5684 PL Best

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze kennissessie.