Tilburgs Netwerk Diner op 16 september bij De Reuselhoeve in Moergestel

Tijdens het Tilburgs Netwerkdiner - een initiatief van fotograaf Raldo Neven en Maggie van Kempen - kun je op een steeds wisselende en bijzondere locatie kennismaken met ondernemers en professionals uit Tilburg en de directe omgeving. Op 16 september vindt het diner plaats bij De Reuselhoeve in Moergestel.

TND

TND is grensoverschrijdend, niet alleen de stadsgrenzen verlaten ze, maar ze bieden ook twee activiteiten aan, voor wie dat leuk vindt. Ga mee op pad in de huifkar en ontdek de bourgondische locatie De Reuselhoeve in Moergestel. Met eigen vervoer komen, is natuurlijk ook mogelijk.

Datum en tijd
Maandag 16 september van 17.00 tot 22.00 uur.

Programma
17.00 uur Verzamelen bij de Aabe Fabriek, waar je gratis kunt parkeren.
17.15 uur Vertrek huifkar
17.45 uur Ontvangst met een hapje en aperitief. Wie zich avontuurlijk voelt, mag in groepjes mee naar de uitkijktoren en tokkelt 130 meter terug. Daarna is er nog een extra ‘verrassingsactiviteit’ van circa 30 minuten, met aansluitend een korte presentatie van De Reuselhoeve door Anne Marie Rossou.
19.30 uur Aanvang van uitgebreide High Beer, bij goed weer buiten op het terras.
20.00 uur Bernard Smits, bierbrouwer komt vertellen over Reuz Bieren.
21.00 uur Dessert
22.00 uur Einde en terug met huifkar.

Kom je liever op eigen gelegenheid dan kun je gratis parkeren bij De Reuselhoeve en word je daar om 17.45 uur ontvangen.

Locatie
De Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
Moergestel

Kosten
Deelname aan het Tilburgs Netwerk Diner kost 70 euro.

Aanmelden
Je kunt je via de website aanmelden voor het diner.