MVO-spektakel Beursvloer in ’s-Hertogenbosch

De zevende editie van het MVO-event Beursvloer vindt op donderdag 16 november plaats in ’s-Hertogenbosch. Tijdens dit event worden vraag en aanbod vanuit ondernemend en maatschappelijk ’s-Hertogenbosch met elkaar in verbinding gebracht. Daardoor ontstaan krachtige matches met gesloten beurs.

Beursvloer

Maatschappelijk betrokken zijn zit in het DNA van de ondernemers in de regio ’s-Hertogenbosch. Naast de volle overgave voor een ieders bedrijf is er oog voor de sociale vraagstukken die leven en wordt hieraan waar mogelijk enthousiast bijgedragen. Tijdens de Beursvloer in 2016 zijn 218 matches gemaakt.

Belangen bundelen en vruchten plukken
Danny Snijders, voorzitter van Stichting Beursvloer ’s-Hertogenbosch, ziet dat de Beursvloer onverminderd leeft bij de Bossche bedrijven en maatschappelijke organisaties. ‘De bedrijven weten inmiddels dat met een kleine moeite van hun zijde een groot verschil gemaakt kan worden voor het maatschappelijke. En zelf plukken ze ook nog eens de vruchten van positieve publiciteit en het zijn van een betrokken en eigentijdse werkgever.’ Projectmanager Angelique Ottens sluit zich daarbij aan en weet te vertellen dat maatschappelijk betrokken zijn via de Beursvloer niet alleen slim, maar ook ontzettend leuk is. ‘De aanbieders hoeven alleen de vragende organisatie uit te zoeken die het beste bij ze past, of de meest interessante hulpvraag heeft. Een geplaveide weg.’

Datum en tijd
Donderdag 16 november van 15.00 uur tot 18.00 uur.

Locatie
Atrium van Hogeschool Avans
Onderwijsboulevard 215
’s-Hertogenbosch

Meer informatie en aanmelden
Opgeven kan via www.beursvloerdenbosch.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met projectmanager Angelique Ottens via angelique@beursvloerdenbosch.nl, of 06-38351304.