Uitnodiging Kennissessie Blue Legal: En nu is het tijd voor pensioen!

Voor alle werkgevers met een eigen pensioenregeling gaat er veel veranderen door het pensioenakkoord. Blue legal informeerde u daar al eerder over in onze nieuwsberichten en seminars. Een goed stappenplan met een duidelijke handleiding is daarbij belangrijk. Wat gaat er precies veranderen? Wat kan of moet ik nu al doen?

Margot Verhoeven 15172526941072

Een goed stappenplan met een duidelijke handleiding is daarbij belangrijk. Wat gaat er precies veranderen? Wat kan of moet ik nu al doen? Wat communiceer ik naar mijn medewerkers? Hoe zorg ik voor een integrale aanpak? En, ook heel belangrijk, wat betekent dit voor het kostenplaatje?

Specialisten Martijn Visser van Laater en Margot Verhoeven van Blue Legal | Advocaten en Juristen vertellen u er alles over in onze korte en krachtige Kennissessie pensioen op 17 februari. In de ochtend deze keer, onder het genot van een stevig en lekker ontbijt waar u de dag goed mee kunt beginnen.  

Later dit jaar zullen er nog specifieke cursussen komen voor diegene die er in praktijk mee moet werken. Deze kennissessie is een must voor iedere bestuurder en directeur met hart én pensioen voor zijn personeel!

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf altijd 'aan' staat, net als u. Dat is echt geen hogere wiskunde en wij vertellen het u graag. Daarmee kunt u een heleboel ellende en kosten voorkomen. 

Zijn er vooraf al vragen? mail ze ons s.v.p. toe, we nemen ze graag mee.

U bent van harte uitgenodigd op 17 februari:

Makkelijk aanmelden.
Wilt u een introducé meenemen dan kan dat natuurlijk, klik hier.

Datum: 
Donderdag 17 februari

Programma:
08:00 uur aanvang

Locatie: 
Atrium Bond Towers
Verlengde Poolseweg 40
4818 CL Breda

Voor wie: directie, management, HR

Kosten: geen

Sprekers: Martijn Visser en Margot Verhoeven