VIP preview bijwonen: de nieuwe Seats2meet locatie in Tilburg

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe Seats2meet locatie in Tilburg. Ben jij ook benieuwd naar de ontwikkelingen van de verbouwing van de oude LocHal in de Spoorzone?

Seats 2meat

Uitnodiging
Ze nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen op de bouwplaats en je te vertellen hoe het nieuwe onderkomen er uit gaat zien.

In dit stadium van de verbouwing is de rauwe industriële uitstraling van de LocHal nog goed te zien, maar de contouren van deze nieuwe Seats2meet locatie tekenen zich al af.  Meer dan 2000 m2 vergader- en congresruimte, met straks als blikvanger de vermaarde glazen zaal uit de Beurs van Berlage.

VIP preview bijwonen?
Deze VIP preview kun je bijwonen op 17 mei of 24 mei as. van 15.00 tot 18.00 uur. Het wordt een informatief programma inclusief een rondleiding door de enorme LocHal en sluiten af met een hapje en een drankje.  

Geef aan voor welke datum je geïnteresseerd bent en we sturen we je het uitgebreide programma en een routebeschrijving zo snel mogelijk toe.

Geen tijd of geen zin om door de modder te lopen tijdens de renovatie? Breng dan deze uitnodiging onder de aandacht bij iemand anders binnen je bedrijf .
Wil je (ook) naar de opening komen in januari 2019 meld je dan hieronder daarvoor aan.

Don’t worry: zij regelen werkschoenen en bouwhelmen voor deze rondleiding. Heb je nog vragen? Mail Seats2meet dan.