Training Presenteren en Spreken in het openbaar in Mierlo

MEC Training & Advies organiseert op 17 oktober een training Presenteren en Spreken in het openbaar in Mierlo.

MEC Training 1

De zomervakantie is voorbij en wellicht heb je onlangs je functionerings- of beoordelingsgesprek gehad. Tijd om vooruit te kijken! Gun jezelf of je collega's een mooie training. En in de maanden September en Oktober is het extra interessant, omdat MEC Training & Advies een aantal mooie  LAST MINUTE-aanbiedingen heeft op locaties in Brabant.

Training Presenteren en Spreken in het openbaar
In de training 'Presenteren en spreken in het openbaar' leer je een meer bewuste, krachtige en effectieve manier van presenteren. Er worden in de training handvatten aangereikt om beter te kunnen presenteren, duidelijk te communiceren en om te gaan met verschillend publiek. Je leert welke factoren een rol spelen bij presenteren en spreken in het openbaar en om valkuilen te vermijden.

Je leert gebruik te maken van persoonlijke presentatietalenten en krijgt tevens inzicht in minder sterke punten. Je werkt aan je uitstraling door je lichaamstaal en stemgebruik bewuster in te zetten. Hierdoor kom je steviger over op het publiek en vergroot je je zelfvertrouwen. Je ontvangt handvatten en tips voor het geven van een goede presentatie en om structuur in je presentatie aan te brengen. Ook is er aandacht voor de voorbereidingen en het neerzetten van kaders. Naast de praktische insteek zal er tijdens de trainingsdag ook ingezoomd worden op mogelijke persoonlijke drempels en op praktijksituaties waarin je krachtiger wilt overkomen. Je krijgt inzicht in wat je spannend vindt aan presenteren en leert om te gaan met angsten en spanningen.

Na het volgen van de training 'Presenteren en spreken in het openbaar' ben je in staat de verschillende technieken op het gebied van presenteren direct toe te passen in de praktijk. Je kunt gestructureerd je boodschap overbrengen aan je publiek. Je hebt een gedegen voorbereiding, weet rekening te houden met verwachtingen van je publiek en zet duidelijk kaders neer. Je bent in staat om je presentatie te laten aansluiten op je doelgroep en om op de juiste wijze in te spelen op vragen en reacties. Je kunt omgaan met presentatiespanning of plankenkoorts vooraf en tijdens de presentatie. Je zelfvertrouwen is vergroot in het geven van presentaties.

Locatie
Carlton De Brug
Arkweg 3 – 17, 5731 PD Mierlo

Datum en tijdstip
17 oktober 9:30 uur tot 16:30 uur

Kosten
Van € 375,- voor € 295,-

Aanmelden en meer informatie
Hier vind je meer informatie over de training en kan je je aanmelden.