BOB Masterclass & BOB Kerstborrel Tilburg University Di 17 December 2019

Page thumbnail

Dé kerstborrel van het jaar

Datum Dinsdag 17 December

Waar Tilburg University

Adres Warandelaan 2 5037 AB Tilburg
Routebeschrijving


Programma
15.30 uur - 16.00 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Masterclass met Arjan van den Born (optioneel)
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst BOB Borrel
18.00 uur - 18.15 uur
Officiële opening
18.15 uur - 18.45 uur
BOB Talkshow met Huub Vermeulen (optioneel)
18.45 uur - 21.00 uur
Culinaire verrassingen
21.00 uur - 23.00 uur
Borrelen & ontmoeten

Feestelijk en diepgang, daar gaan we deze BOB Kerstborrel voor. Dat kan natuurlijk niet anders dan in het epicentrum van diepgang in Tilburg: Tilburg University. In samenwerking met Midpoint Brabant duiken we in de wereld van data. Maar het einde van het jaar mag natuurlijk ook gevierd worden. Bonheur Horeca Groep zorgt voor een verrassend walking kerstdiner en met passend entertainment zorgen we voor een feestelijke kerstsfeer. Deze BOB Borrel vindt plaats in de foyer van het Cobbenhagen gebouw van Tilburg University dat sinds 9 april 2015 de status van rijksmonument heeft. Duik met ons de diepte in en ga het jaar uit met een big beng!

BOB Masterclass: Van Big Data naar Big Business

Arjan 250x 300 Big data is hot. Organisaties ontdekken dat de hoeveelheid data waarover zij (kunnen) beschikken exponentieel gestegen is. Als gevolg hiervan vragen veel ondernemers zich af; wat kunnen we met die data en wat moeten we ermee? In de BOB Masterclass neemt prof. dr. Arjan van den Born, academic director van Jheronimus Academy of Data Science (JADS) en professor digital entrepreneurship,  je mee in de wereld van data. Hij vertelt in een niet-theoretisch verhaal over hoe je met drie concrete stappen naar data-gedreven succes gaat.

BOB Talkshow met Huub Vermeulen van bol.com

Huub -Vermeulen -algemeen -directeur -bol .com -250x 300 Huub Vermeulen kwam in 2001, twee jaar na de oprichting, als COO en werknemer 20 bij bol.com binnen. In september 2017 werd hij CEO bij de inmiddels grootste webwinkel van Nederland en België. In de tussentijd heeft bol.com een verbazingwekkende groei doorgemaakt, niet alleen in omzet, maar ook in aantal medewerkers. ‘Ik stapte destijds over van Docdata naar bol.com. Dat was natuurlijk best een gok, maar ik geloofde dat kopen via internet de toekomst had. Toen we nog maar enkele miljoenen omzet hadden, dachten we: 250 miljoen euro op jaarbasis zou wel heel spectaculair zijn. Vorig jaar hebben we 2,1 miljard euro omzet gedraaid.’

2019 is voor bol.com een kanteljaar, het jaar van het platform. De datagedreven organisatie werkt inmiddels samen met ruim 20.000 partners uit België en Nederland. ‘De kunst is om de overgang tussen wat de mens en de machine doet zo goed mogelijk te laten verlopen. Algoritmes kunnen producten automatisch categoriseren en sneller trends herkennen. Met behulp van big data en analytics willen we zo veel mogelijk een persoonlijke winkelbeleving creëren voor onze klanten.’ Meld je aan voor deze BOB Talkshow waarin Huub door Henrike Brouwer wordt geïnterviewd en toegezongen.

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert 12 keer per jaar een netwerkborrel onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van de BOB Borrels, ons online platform en ons zakenmagazine faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. Kom eenmalig vrijblijvend kennis met ons maken als je nog geen lid bent. Je bent van harte welkom. (meer informatie over het lidmaatschap).

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBKerstborrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Kees van Strijdhoven
Huis van Strijdhoven

Hans Vermeulen
Passionals

Marc Schouten
Advies voor energie besparing BV

Ilse Mulders
AGIN Timmermans Gerechtsdeurwaarders

Mitch van Helvert
Bonheur Horeca Groep

Jeroen Mathijssen
BDO Accountants & Belastingadviseurs Tilburg

Nol van Aalst
Schouten & Nelissen

Lenneke van Gerwen
Bonheur Horeca Groep

Theo van Dommelen
Molenkamp Bedrijfsadvies

Ton Kemp
ViatriX

Karen Lanning
Tilburg University

Bas de Nijs
Credion

Jorian Taks
Anita Taks

Rob Boeyink
DigitalSpot

Raymond van Delden
VGP

Ria Kap
VisagieWorkshops.nl

Nick Clemens
Clever Business Partners

Pascale de Backker
Dokter De Backker Pascale