Webinar Acquiro: Linkedin als omzetmachine

Wil jij in 2021 goed beslagen ten ijs komen als het gaat over het werven van nieuwe klanten? Zijn er klanten van jou die dreigen om te vallen de komende tijd en moet je daarom op zoek naar nieuwe aanwas?

Victor Bonke

Wil je leren hoe je telefonisch, ook in deze rare tijden, afspraken kunt maken voor acquisitiegesprekken? Wil je weten hoe LinkedIn je daarin kan helpen? Dan is de webinar van Victor Bonke (wellicht bekend bij je van het geven van drie Masterclasses voor Regio Business) voor jou een must.

LinkedIn is voor de meeste salesmensen een zakelijke ‘must’. Uiteraard heb je een account en tuurlijk heb je daar de nodige zakelijke contacten gemaakt. Maar… de ervaring van Victor is dat het gebruik van LinkedIn voor veel salesmensen vergelijkbaar is met het gebruik van de ouderwetse Rolodex; een kaartenbak uit lang-vervlogen tijden. Je slaat er gegevens in op en als je iemand nodig hebt, kijk je er even in. Je maakt af en toe een nieuwe connectie en daar houdt het vaak mee op. Herkenbaar voor je?

Wil jij daarom ook weten:
- Hoe je je profiel optimaliseert om vaker gevonden te worden?
- Hoe jij in beeld komt en blijft bij potentiële nieuwe klanten?
- Hoe je gericht naar prospects zoekt in de zoekmachine?
- Wat de beste manier is om prospects te benaderen via LinkedIn?

Dan is dit je kans…

In een live webinar van 1,5 uur, krijg je antwoorden op al deze vragen (en meer). Victor zal je live laten zien hoe je optimaal gebruik kunt maken van LinkedIn als salestool.

Datum en tijd
Donderdag 17 december van 16.00 tot 17.30 uur.

Kosten
Deelname aan dit enerverende webinar kost slechts 49 euro (ex 21% btw). Als deelnemer ontvang je na afloop per mail de slides van het webinar in PDF-vorm, alsmede een samenvatting van de belangrijkste besproken onderwerpen.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.