Seminair big data door Avans Hogeschool 's-Hertogenbosch

Op 18 januari 2018 organiseert de Avans Hogeschool 's-Hertogenbosch een seminar bij Koningsoord te Berkel-Enschot. Met betrekking tot het onderwerp Big Data nodigen wij hierbij lokale bedrijven en ondernemers uit.

Big Data _2267x 1146_white

Vandaar willen ze u van harte uitnodigen op het seminar met als onderwerp: “De invloed van big data op de consument”. Het seminar vindt van 11:00 tot 17:00 plaats inclusief een netwerkborrel. Voor deelname aan het seminar vragen ze u om een bijdrage van €50,-- p.p.

Big data is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het moderne leven. Er worden steeds meer gegevens vastgelegd, wat er toe leidt dat organisaties een steeds completer beeld krijgen van haar doelgroep. Hierdoor kan er makkelijker ingespeeld worden op de behoeftes van deze doelgroep.

Het seminar is voornamelijk gericht op het bijeenbrengen en informeren van bedrijven en studenten. Dat betekent eveneens dat het een gelegenheid is voor uw organisatie om extra informatie op te doen over het onderwerp big data. Op het seminar komen sprekers van onder andere Witteveen & Bos, Microsoft en KPMG aan bod om hun visie op de toepassing van big data op de consument toe te lichten.

Voor dit seminar zijn ze ook op zoek naar sponsoren. Aangezien wij hiervoor ten minste honderd bezoekers verwachten, is het voor uw organisatie ook een mooie kans tot promotie richting zowel de bezoekers alsmede andere geïnteresseerden. Voor een bedrag van €200,- wordt uw organisatie aangemerkt als partnerorganisatie, wat inhoud dat het logo van uw organisatie vermeld wordt op al het promotiemateriaal wat zowel voor als tijdens het seminar zichtbaar is. Buiten dit bedrag is elke financiële bijdrage die u kan missen uiteraard meer dan welkom!  

Voor inschrijving verwijzen ze u graag naar het volgende inschrijvingsformulier: https://goo.gl/forms/DADE4F1hlG5Ozhui1

Mocht u verdere vragen hebben; ze zijn bereikbaar via seminar.bigdata2018@gmail.com of telefonisch op nummer 06-13697547.