Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant organiseert Design Thinking Workshop

Talentvol, AANtWERK en het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant organiseren een Design Thinking Workshop voor werkgevers en hr-managers. Design Thinking is een methode om op een praktische en creatieve manier problemen op te lossen. Met Design Thinking kunnen ondernemers hun organisatie echt verder brengen, juist in deze lastige tijd.

Design Thinking Workshop

Design Thinking Methode
In een online workshop van 3 uur leert expert Anne-Marie Sweep deelnemers alles over de basisprincipes van Design Thinking. De focus ligt op het behandelen van een specifiek vraagstuk binnen de organisatie van deelnemers, al dan niet corona-gerelateerd. De sfeer is vertrouwd en persoonlijk: met een kleine groep van maximaal 7 personen ga je aan de slag.

Wat levert de online workshop op?
Het doel van de workshop is meer zekerheid te creëren voor Brabantse ondernemers in deze onzekere periode met behulp van de Design Thinking methode. Aan het einde van de workshop hebben deelnemers:
• Inzicht in de basisprincipes van Design Thinking
• Een concreet actieplan voor hun bedrijf
• Ervaringen uitgewisseld en kennis gedeeld met andere ondernemers

‘De Design Thinking sessie hielp me om out of the box te denken. Ik kreeg echt een spiegel voorgehouden en ben met hele praktische, concrete tips en ideeën naar huis gegaan!’
- Herbert van den Heuvel – eigenaar Ictoria

Datum en tijd
Donderdag 18 maart van 14.00 tot 17.00 uur 

Kosten
Deelname is kosteloos

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.

De Design Thinking Sessie is een initiatief van Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant, AANtWERK en Talentvol.