BOB Borrel De Avenue Breda Do 18 November 2021

Page thumbnail

In hartje Breda

Datum Donderdag 18 November

Waar De Avenue

Adres Waterstraat 5 4811 WZ Breda
Routebeschrijving


Programma
15.45 uur - 16.00 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Masterclass met Victor Bonke
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst BOB Borrel met welkomstdrankje
17.00 uur - 20.00 uur
BOB Connect
19.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Na twee fantastische BOB Borrels in Tilburg zijn we 18 november in Breda te gast om elkaar weer zakelijk te ontmoeten! Het belooft een inspirerende avond te worden waarin ambiance en connecten met ondernemende Brabanders centraal staan! Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een speciaal geselecteerde locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door ondernemers uit verschillende branches. Gemiddeld treffen 400 ondernemers elkaar op deze succesvolle manier van netwerken.

BOB Masterclass over Koude acquisitie
Voorafgaand aan de BOB Borrel kun je ook deelnemen aan de BOB Masterclass over koude acquisitie van Victor Bonke. Koude acquisitie behoort tot één van de meest lastige en meest gevreesde commerciële activiteiten van veel ondernemers.

Masterclass Website (2) 'Het is een onderwerp waar ze het liefst met een grote boog omheen lopen en telkens maar blijven uitstellen,’ vertelt acquisitie-expert en schrijver van het boek ‘Koud Bellen: Brrr…’ Victor Bonke (Acquiro). ‘Het belangrijkste knelpunt is de angst voor afwijzing. Je wordt nu eenmaal vaak afgewezen aan de telefoon en dat is niet leuk.’

Aan de hand van zeven ingrediënten voor succesvolle koude acquisitie geeft Victor aan waar het verschil zit tussen een volle en een lege agenda. Wat moet je als ondernemer doen en wat je moet laten om effectiever te worden in het telefonisch benaderen van prospects? 

Nieuw concept
We hebben de afgelopen corona-maanden natuurlijk niet stil gezeten en o.a. ook aan het BOB Borrel concept geschaafd. Zowel inhoudelijk als wat betreft beleving gaan we onze Brabantse Business Community nog meer verrassen. We brengen onze gasten van 17.00 uur tot 20.00 uur tijdens BOB Connect op een ontspannen manier actief met elkaar in contact (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Met ook zo nu en dan afwisselend een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers voor de broodnodige inspiratie. En na het aangeboden diner connecten we vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur onder de noemer BOB Soul feestelijk verder met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)!

Over De Avenue
Gelegen in de binnenstad van Breda ligt De Avenue: een prachtige voormalige schuilkerk. Je proeft het extravagante karakter van deze evenementenlocatie zodra je binnenloopt, dus aan ambiance zal het niet ontbreken... Verwacht een indrukwekkende gevel, de allure van een jaren vijftig schouwburg en restaurant. De Avenue, meld je aan en beleef het nu!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Robbert Liebregts
ROI verhogen

Bas de Bruin
Dasvanbas | Design & publish

Grace Boldewijn
BoCari Groep

Bas Jacobs
TEN Advocaten

Esther Mans
Regio Business

David Savage
The Experience of Customers

Rob van de Merwe
Stayokay

Arris van Domselaar
Gemeente Breda / Ondernemersteam

Merel Ockers
Gemeente Breda / Ondernemersteam

Danielle van Limborgh
Sabine van der Hulst

Nico van Leeuwen
De Linie ICT

Edith van Leeuwen
De Linie ICT

Bart Melisse
DS Store Breda / Citroën van Beek

Angelique Vermulm
Taxperience

Paul Hoogerhuis
BrickbyBrick

Roland Munsters
Ingenhousz Breda

Dominique Heijnen
EBN Veiligheidsdienst (1)

Anja Tuinder
Fotostudio Eye 4 You / Art4U.online

Marian van Rutten
Praktijk Amdymara

Boelo Tigchelaar
B-Present