Open dagen IW Den Bosch van 19 april

Staat jouw zoon of dochter voor de keuze van een mbo-studie of ben jij als zij-instromer toe aan een nieuwe stap? Bij IW, dé opleider voor installatie- en elektrotechniek kun jij direct aan de slag + een goed salaris en leer je meteen het vak in praktijk! Op weg naar een mbo-diploma!

Thumbnail _IW_Bumper _Dion 1920x 1080_theorie _jeugd2

Weten of een BBL-opleiding (niveau 2 t/m 4) in de techniek iets voor jou is? In de installatie- en elektrotechniek zitten ze te springen om talent!
Via IW, dé opleider in de installatie- en elektrotechniek bieden wij de mogelijkheid om in een leerzame, praktische omgeving - mét een mooi salaris - een écht vak te leren! En natuurlijk begeleiden wij jou daar graag persoonlijk bij!

Het grootste deel van je tijd besteedt je bij een erkend elektro- of installatiebedrijf. Daar leer je direct de fijne kneepjes van techniek van ervaren monteurs. Speciale vaardigheden leer je op een IW praktijklocaties. En natuurlijk volg je één dag per week theorie op het ROC.

Tijdens de opleiding ben je ‘in dienst’ van IW en geeft een vaste praktijkopleider extra begeleiding waar nodig. Er zijn geen opleidingskosten want die betalen wij, evenals een goed salaris.

Open Dagen of meeloopdag!
Voor alle geïnteresseerden die meer willen weten over een BBL opleiding in de installatie- of elektrotechniek hebben wij open dagen.

Ben je nog niet zeker van de keuze? Dan is er altijd nog een meeloopdag.