BOB Zomerborrel bij Kasteel Maurick in Vught Di 19 Juli 2022

Page thumbnail

Zonnig sfeertje in de prachtige kasteeltuinen

Datum Dinsdag 19 Juli

Waar Kasteel Maurick, Vught

Adres Maurick 3 5261 NA Vught
Routebeschrijving


Programma
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst met een welkomstdrankje
17.00 uur - 20.00 uur
BOB Connect
19.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Op dinsdag 19 juli vindt de BOB Zomerborrel traditiegetrouw plaats in de prachtige tuinen van Kasteel Maurick in Vught. Geniet in een ontspannen sfeertje van de feestelijke omgeving en de culinaire verwennerij van eigenaren/gastheren Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo. Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

Nieuw concept
We hebben de afgelopen corona-maanden natuurlijk niet stil gezeten en o.a. ook aan het BOB Borrel concept geschaafd. Zowel inhoudelijk als wat betreft beleving gaan we onze Brabantse Business Community nog meer verrassen. We brengen onze gasten van 17.00 uur tot 20.00 uur tijdens BOB Connect op een ontspannen manier actief met elkaar in contact (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Met ook zo nu en dan afwisselend een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers voor de broodnodige inspiratie. En na het aangeboden diner connecten we vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur onder de noemer BOB Soul feestelijk verder met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)!

Over Kasteel Maurick
Kasteel Maurick is een prachtig kasteel dat verscholen ligt in de bosrijke omgeving van Vught. Binnen de kasteelmuren word je hartelijk verwelkomt en tot in de puntjes verzorgd. Op het terras van deze locatie geniet je van een heerlijk zonnetje, bruisend welkomstdrankje, overheerlijk eten, een fantastisch gezelschap en een geweldige sfeer. Het prachtige kasteel is dan ook dé locatie om collega-ondernemers te ontmoeten.

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBZomerborrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Willeke van Seeters
Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant

Esther Mans
Regio Business