Het Gouden Ei Event

In Berlicum vindt op donderdag 19 september het Gouden Ei event plaats. Een kennisevent voor startende en groeiende ondernemers. Volg diverse workshops en luister naar inspirerende sprekers die je verder brengen in jouw ondernemersdroom.

Gouden Ei Event

Sprekers
Pascal van Lith: Al bijna 25 jaar ras-ondernemer. Eigenaar van 3 kapsalons met ieder een eigen visie en doelgroep.
Mieke van Deursen: Oprichtster Shoeby. Wat op 70 m2 begon is inmiddels uitgegroeid tot zo’n 225 winkels en een webshop.

Workshops
Gert-jan van Beurden - BINK HR
Wat zijn nu eigenlijk de succesfactoren voor goed ondernemerschap? En hoe kun je ervoor zorgen dat jij als ondernemer ook duurzaam succesvol blijft? In deze workshop krijg je inzichten waardoor je nog succesvoller invulling kunt geven aan jouw rol als ondernemer.

Richard Röther & Raymond van Lokven - Geerts Advies
In deze workshop krijg je inzicht in welke risico’s je als ondernemer in verschillende fases van je leven en het ondernemerschap loopt.

Denise Janssen & Michiel Leenhouts - TEN Advocaten
Na het oprichten van je onderneming zijn er allerlei situaties denkbaar waar je als ondernemer mee te maken kunt krijgen: geschillen tussen aandeelhouders, een herstructurering, ontslag of aansprakelijkstelling van een bestuurder. Enerzijds kun je als ondernemer deze risico’s proberen zoveel mogelijk te vermijden, anderzijds kun je ze niet geheel uit de weg gaan. Dus: hoe ga je daar als ondernemer mee om?

Denise Janssen - TEN Advocaten
Iedere organisatie heeft te maken met privacyrecht. Ook jouw onderneming moet voldoen aan de bepalingen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), bijvoorbeeld bij de verwerking van klantgegevens, personeelsgegevens of gegevens van derden. Wat doe je al jij of een van jouw werknemers een datalek veroorzaakt? Wat is een datalek eigenlijk?

Bart Tinus - Riemersma Leasing
Als (startende)ondernemer is mobiliteit al snel een onmisbaar gereedschap. Fiets, trein of auto, mobiliteit is er in veel verschillende vormen en maten. Zeker als je afhankelijk bent van een auto zal het begrip ‘Lease’ al snel de revue passeren. Maar is dit wel verstandig in jouw geval? Én zo ja, welke van de vele vormen moet je dan kiezen? Wat als je onderneming snel groeit, hoe flexibel is je leasecontract dan? Dit zijn typisch van die vragen waar Bart Tinus vaak mee te maken krijgt. Na de workshop van Bart ken je de antwoorden en weet je precies welke leasevarianten er zijn en wat de impact kan zijn op je onderneming. Met vrijheid genieten van mobiliteit geeft je het meeste plezier.

Rolf Hoepelman - DIM-IT
Deze workshop gaat over in de Cloud werken, telefonie, het belang van een back-up en uiteraard de controle, het versleutelen van je harde schijf en investeren in je werkplek en software.

Nick van Bergen & Erwin Frunt - RN-Marketing & Bigbird Creative Studio
Je wilt in beeld komen bij je ideale klant. Het liefst een afspraak scoren.. of meteen een opdracht binnen halen. Maar hoe doe je dat? Hoe bereik je jouw ideale klant? En hoe zorg je ervoor dat ze juist jouw onderneming onthouden.. of nog mooier.. dat ze jouw onderneming nooit meer vergeten?

Ellen van der Eerden & Mark van Mensvoort - Rabobank & Mens en Markwerking
Veel mensen denken dat een uitgebreid ondernemingsplan vanaf de start van een onderneming noodzakelijk is om een zakelijke lening aan te vragen. Dat klopt, maar daarna is het ook voor bestaande ondernemingen zaak hun ondernemingsplan regelmatig tegen het licht te houden. Is de route die je had uitgestippeld nog correct? Marktomstandigheden veranderen, nieuwe kansen kunnen ontstaan. Blijf je bij je route of neem je een andere weg? En als je een andere route kiest, welke gevolgen heeft dat? Is er (aanvullende) financiering nodig? Hoe kijkt een bank naar een financieringsvraagstuk? En welke opties zijn er voor jouw onderneming beschikbaar?

Datum en tijd
Donderdag 19 september van 13.00 tot 19.00 uur.

Programma
13.00 uur Inloop en ontvangst
13.30 uur Lezing Pascal van Lith – Kings Barbers
14.30 uur Workshopronde 1
15.15 uur Pauze
15.45 uur Workshopronde 2
16.45 uur Lezing Mieke van Deursen – Shoeby Shops
17.45 uur Borrel en netwerken
19.00 uur Einde

Kosten
Deelname is kosteloos.

Locatie
Beneluxtheater
Berlicum

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie op www.goudenei-event.nl. Daar kun je je ook aanmelden.