Webinar Webdashboard - Blue Monday vs. Feel-good data

Volg op maandag 20 januari de online webinar van In Summa over Webdashboard, dé Power BI-tool. Ontdek waarom het Webdashboard gemaakt is, krijg een tour van alle features en krijg antwoord op al je vragen.

In Summa

Wist je dat Blue Monday is ontstaan door een wiskundige formule? Deze formule houdt rekening met factoren als schulden, aantal dagen sinds kerst, maar ook hoe goed je je nog aan je nieuwjaarsvoornemens kunt houden, het weer en motivatieniveau. Maar origineel was het helemaal niet de bedoeling dat Blue Monday bekend zou worden als 'de meest depressieve dag van het jaar'. Het was eigenlijk andersom: het zou een moment moeten zijn om nieuwe motivatie te vinden en om actie te ondernemen.

Tijdens de webinar ga je door data, rapporten en inzichten te combineren in Webdashboard, Blue Monday echt leuk maken! In een uurtje krijg je te zien waarom Webdashboard de perfecte combinatie bij je Power BI is. Het beste is natuurlijk dat je gewoon lekker thuis of vanaf werk achter je eigen laptop kunt kijken. Na afloop kun je je hervonden motivatie meteen inzetten en zelf aan de slag met een gratis proefversie van Webdashboard.

Datum en tijd
Maandag 20 januari van 14.00 tot 15.00 uur.

Programma
14.00 uur Introductie: het verhaal achter Webdashboard
14.15 uur Tour door Webdashboard
14.30 uur Q&A en mogelijkheid voor extra voorbeelden

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.