De Breed & Partners: Start-up Thursday

Wil jij samen sparren over de (financiële) vraagstukken en/of groeiambities van jouw start-up? Meld je dan vrijblijvend aan voor Start-up Thursday.

De Breed Partners Event Start Up Thursday2

Tijdens dit digitale 1-op-1 adviesgesprek ga je met verschillende experts in gesprek over de financiële mogelijkheden voor jouw onderneming!

Wat is Start-up-Thursday?

Wij willen start-ups helpen groeien! Daarom organiseren wij iedere derde donderdag van de maand Start-up Thursday. Hier krijg je als ondernemer de kans om drie kwartier lang gratis in gesprek te gaan met een DB&P consultant over financieringskansen of vraagstukken die spelen binnen jouw start-up.

Wat kun je verwachten?

Wat kun je verwachten van het digitale adviesgesprek? Tijdens Start-up Thursday zijn diverse consultants aanwezig, die spreken vanuit verschillende expertises en ruime ervaring hebben met het mogelijk maken van groei en innovatie. Na de voorstelronde is het woord aan jou om een vraagstuk binnen de start-up en/of de financieringsbehoefte toe te lichten. Vervolgens sparren we met elkaar over jouw vraagstuk en bespreken we mogelijke oplossingen.

Lees meer en meld je aan