BOB Academy bij Cor Verkolf Di 20 Juni 2023

Page thumbnail

(Familie)bedrijf klaar voor een gezonde toekomst

Datum Dinsdag 20 Juni

Waar Cor Verkolf

Adres Ramgatseweg 3 4941VN Raamsdonksveer
Routebeschrijving


Programma
15.15 uur - 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 uur - 16.15 uur
Rondleiding over de productievloer
16.15 uur - 17.00 uur
​Inhoudelijk programma
17.00 uur - 18.00 uur
Borrel met hapjes en gelegenheid om te connecten

Er moet veel. Transitie. Doorontwikkelen. Op allerlei vlakken. Brabantse ondernemers hebben hun handen vol aan ‘up-to-date’ blijven in deze nog steeds turbulente ondernemerstijden. Duurzaamheid, als het nog geen onderdeel van je bedrijfsproces is dan staat het toch zeker wel bovenaan je agenda? Voortdurend blijven innoveren, ook zo’n populaire. Aangevuld met de noodzaak van robotisering en focus op digitalisering. Dit allemaal met de juiste mensen op de juiste plek in een overspannen arbeidsmarkt. O ja, en of je ondertussen niet wilt vergeten om ook nog de lol van het ondernemerschap in te blijven zien. En niet continu in de waan van de dag te leven.

Herkenbaar? Voor Marco Verkolf (2e generatie) en Tom Keijzers (3e generatie) van Cor Verkolf wel. Ze zijn volop in transitie. Van traditionele handelspartner naar futureproof totaaloplosser. Om dit proces in goede banen te leiden hebben ze interim directeur Ad Huijbregts aangesteld. Om juist wel uit die waan van de dag te komen. Maar dat kost veel tijd, geld en energie. Tijdens de BOB Academy van 20 juni gaan we met Marco, Tom en Ad en maximaal 50 directeur/eigenaren in gesprek over het transitieproces waar ze midden in zitten. Wat zijn de valkuilen, de leermomenten? Waar begin je? En hoe reageren medewerkers?

Over Cor Verkolf
Cor Verkolf is een Brabants familiebedrijf opgericht in 1980. Met 50 medewerkers produceert, levert en monteert Cor Verkolf magazijn- en winkelinrichtingen. Ooit begonnen in de handel leveren ze vandaag de dag 36.000 verschillende artikelen. Maar inmiddels zijn ze in transitie van handelsbedrijf naar productiebedrijf en totaaloplosser. Ze zijn gespecialiseerd in high mix in low volume productie zodat ze flexibel én specialistisch werk kunnen leveren.

Over de BOB Academy
In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor ondernemers en directeuren uit de maakindustrie, productie, logistiek, bouw en techniek.

Voor wie?
Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit maakindustrie, logistiek, productie, hightech, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Verhinderd?
Laat het ons weten! Stuur een mail naar anouk@regio-business.nl of bel even naar 013-4631446.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Willem Verboon
Verboon Wegwijze Opleiders

Ruud Lensvelt
Van der Kuyp's Machinefabriek

Kees Lensvelt
Van der Kuyp's Machinefabriek

Eric de Vetten
Quadrant4

Gijs Boll
Boll Engineering Build & Construct

Mark Lakwijk
Lakwijk Kunststoffen

Geert-Jan Verschuren
Dior Heavylift

Joost van den Hooven
Elektrolas Lastechniek

Bram Kooltjes
Van der Valk Shipyard

Remco Kroese
System Flex

Piet Vermeer
Gebr. Vermeer Industrial Movements

Robbert van den Akker
Engels Group

Joost Bogaers
SUNSHIELD Unieke Louvers

Martin Suijker
VAN RAAK STAAL

Ton Colijn
ITW EAE

Anton Flipsen
RoboFlex

Henny De la Roy
VDG de la Roy

Mirjam Bouten
iValue Improvement