BOB Borrel Ingenhousz Breda Di 21 Juni 2022

Page thumbnail

Vier de langste dag van 2022 met ons!

Datum Dinsdag 21 Juni

Waar Ingenhousz

Adres Dr. Jan Ingenhouszplein 42, 4814 EH, Breda
Routebeschrijving


Programma
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst met welkomstdrankje
17.00 uur - 20.00 uur
BOB Connect
18.15 uur - 19.15 uur
BOB Connect Interactief
19.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Op dinsdag 21 juni, de langste dag van het jaar, ontmoeten we elkaar tijdens de BOB Borrel bij Ingenhousz Breda! Zo genieten we niet alleen van het connecten met elkaar maar ook van nog van meer zon op het sfeervolle terras van deze schitterende locatie; aan ambiance in ieder geval geen gebrek! Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

BOB Talkshow
Tijdens de BOB Borrel kun je in de schitterende kapel ook deelnemen aan de BOB Talkshow met tophost Theo Verbruggen (bekend van radio en TV) voor de broodnodige inspiratie en kennis. De gast blijft nog even een verrassing, maar we kunnen alvast verklappen dat het een gerenommeerde ondernemer is... 

Nieuw concept
Afgelopen jaar hebben we aan het BOB Borrel concept geschaafd. Zowel inhoudelijk als wat betreft beleving gaan we onze Brabantse Business Community nog meer verrassen. We brengen onze gasten van 17.00 uur tot 20.00 uur tijdens BOB Connect op een ontspannen manier actief met elkaar in contact (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Met ook zo nu en dan afwisselend een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers voor de broodnodige inspiratie. En na het aangeboden diner connecten we vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur onder de noemer BOB Soul feestelijk verder met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)!

Over Ingenhousz Breda
In Breda ligt Ingenhousz: en prachtig oud schoolgebouw met talloze functies waaronder heerlijke terrassen, een prachtige kapel (mooi voor bruiloften en andere feesten) en een toprestaurant! Proeven, leven en leren komen er samen. Een prachtig gebouw met klassieke kenmerken en een sfeervolle inrichting: aan ambiance in ieder geval geen gebrek! 

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Mariëlle Schapendonk
FOX Originals

Maarten van Elsen
Empower Spaces

Remko van den Wildenberg
mr.drs.RV. van den Wildenberg Advocatenpraktijk

Tomas de Rooij
All4people - HR adviesbureau

Ilona van der Wal
My Own Bubble

Carola Rokven-Schapendonk
Seto Logistiek

Jeroen Hellemons
Avondje Uit 013

Jan Aalbregt
Energieverdieners

Carola Mol
Wimmis Finproco

Wim van der Meeren
Wimmis Finproco

Demi de Frankrijker
Be IT

Vijai Jaddoe
Be IT

Margriet Lagendaal
Aon Breda

Floris Stevelmans
Academic Business Club

Sylvia Roovers
Sylvia Roovers coaching en advies

Owen de Vries
OQ MKB-advies

Frans den Broeder
Credion Tilburg

Stephan Molenkamp
ING Bank Tilburg

Jochem Langenhuijzen
De Ondernemingswaarde BV

Sheila van der Meeren
Recruitment4You