WSP Noordoost-Brabant organiseert Webinar Reboarding voor werkgevers in de regio

WSP organiseert op 22 juni een webinar met als thema: in 6 stappen naar een succesvolle terugkeer van medewerkers naar de werkvloer.

Wsp Header Aanmelden Webinar Juni2

Na bijna anderhalf jaar thuiswerken gaan we nu langzaam terug naar hybride werken of volledig werken op kantoor. Hoe begeleid je jouw medewerkers bij deze stap? Op 22 juni organiseert het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant een webinar over het thema Reboarding. Hierin leer je welke stappen nodig zijn om jouw medewerkers succesvol terug te laten keren naar de werkvloer.

Inhoud van het webinar

Bea Aarnoutse, managing director van verandercommunicatie bureau PROOF en auteur van alignment 2.0 neemt je in een klein uurtje mee in de stappen die nodig zijn voor een goede reboarding. Aan de orde komt:

  • Inzicht in het thema reboarding: wat is het en waarom is het belangrijk?
  • Wat leren we van corona en wat kunnen we daarmee?
  • Voorwaarden voor een goede reboarding en de rol van HR, communicatie en managers
  • Concrete tips om in 6 stappen zelf aan de slag te gaan met reboarding

Praktische informatie

Datum:            22 juni 2021

Tijd:                 10:00 – 11:00 uur

Locatie:           online via YouTube

Doelgroep:      werkgevers in Noordoost-Brabant

Aanmelden

Aanmelden is gratis en kan via de deze link: https://wspnoordoostbrabant.nl/agenda/wsp-webinar-reboarding/. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail en een link naar de pagina waar je op 22 juni het webinar kunt bekijken. Kun je er niet bij zijn op 22 juni? Schrijf je dan ook gerust in, je kunt het webinar later terugkijken.