BOB Webinar van Bastiaan van den Noort Do 22 Oktober 2020

Page thumbnail

Groeien na corona

Datum Donderdag 22 Oktober

Waar Online

Adres Waar je maar wilt


Programma
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Webinar: 'Groeien na Corona' van Bastiaan van den Noort

Voor nagenoeg geen enkele ondernemer is het jaar verlopen zoals gepland. Wellicht heb je door corona de vraag naar je producten of diensten zien toenemen. Of behoorde je bij de veel grotere groep ondernemers, die van de een op de andere dag hun omzet drastisch zagen dalen of zelfs volledig stilvallen. De omstandigheden waarbinnen je bedrijf moet functioneren zijn aanzienlijk veranderd. En dat betekent werk aan de winkel, want ook in een nieuwe situatie moet je bedrijf aansluiten op de markt wil je in staat zijn om weer vooruit te gaan. Maar dan moet je wel weten wààr je aan moet werken. Want het heeft geen zin om je dak te vervangen als je muur op instorten staat.

In de masterclass ‘Groeien na corona’ neemt Bastiaan van den Noort van Impact Masters je mee langs de bouwstenen van je bedrijf. Aan de hand van zijn groeimodel breng je stap voor stap de verschillende onderdelen binnen je bedrijf in kaart om te bepalen waar aan gewerkt moet worden en zo weer zo snel mogelijk op de juiste koers te komen met je bedrijf. Van den Noort heeft als oud Nyenrode docent en groeiexpert meer dan 200 bedrijven geholpen met hun groei. Schrijf je daarom snel in!

Over Bastiaan van den Noort
Bastiaan van den Noort is eigenaar en oprichter van het bedrijf Impact Masters. Met zijn bedrijf helpt hij ondernemers en hun teams om hun bedrijf te laten groeien naar het volgende niveau. Zodat ze Impact maken. Hierover geeft hij Groeiprogramma's, Masterclasses en Business coaching aan ondernemers over de hele wereld. Bastiaan is naast ondernemer ook oud-docent (Nyenrode Universteit), tafelheer en lid van de Raad van Advies.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Mark le Noble
Merkle

Dragana Savic
Axell Group

Wiek Vrinds
TMF mechanical parts & assemblies

Roeby Neerincx
UniPartners Tilburg

Timo Bertens
UniPartners Tilburg

Colin Bertram
UniPartners Tilburg

Corné van Berkel
Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht

Eugene Klerkx
Klerkx Training & Coaching

Dominique Yntema
Teamforce

Juul Donders
UniPartners Tilburg

Maarten Grubben
UniPartners Tilburg

Mitchel Weber
Oxproof

Andrea Dam
Haarmode Andrea

Rick Berends
Regio Business

Jules van Hoef
Spectatio

Willem de Bruin
Regio Business