Workshop Spelvormen in Eindhoven

Breng leven in de brouwerij met een spelvorm. Leren door spelen is bewezen effectief. Het houdt de aandacht van mensen vast en het is leuk. Spelvormen zijn makkelijk om toe te passen zonder grote investering.

Game Case

Plezier maakt het leven en het werken makkelijker. Dat is de achterliggende gedachte bij het inzetten van spelvormen. Mensen hebben hun hoofd vaak vol met dingen die nog moeten, met zorgen of recente ervaringen. Dan is het moeilijk om ze te betrekken of in beweging te krijgen. Een spelvorm haalt de mensen uit hun hoofd. Even zijn ze bezig met iets heel anders, worden ze op een andere manier uitgedaagd. Het speelse element zorgt voor plezier en energie, waardoor de deelnemers in het hier en nu belanden.

Deze workshop van Game Case is voor iedereen die mensen op een energieke manier wil betrekken. Misschien voor het duidelijk krijgen van een gemeenschappelijke visie, het vergroten van het creatieve denken of het beter leren kennen van elkaar. Je leert een aantal spelvormen kennen, die je vervolgens zelf in kunt zetten in je werkomgeving. Je gaat de spelvormen zelf ervaren zodat je weet wanneer je welke vorm kunt inzetten. Na afloop krijgt je een hand-out (digitaal) met de spelvormen toegestuurd. Je bent een ervaring rijker, hebt plezier gehad en hebt je gereedschapskist gevuld met creatieve ideeën voor in je werk.

Reacties van deelnemers:
“Weer nieuwe werkvormen geleerd die ik leuk vind om toe te passen.”
“Leuke energieke workshop.”
“Op een andere manier naar "problemen" kijken door andere benadering.”
“Top begeleiding. Balans tussen geven uitleg en mensen ‘loslaten’. “

Datum en tijd
Vrijdag 22 november van 13.30 tot 16.30 uur.

Locatie
Parktheater Eindhoven
Theaterpad 1, Eindhoven

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.