Training SEO gericht vacatureteksten schrijven door Primatch

Op dinsdag 23 april organiseert Primatch de training 'SEO gericht vacatureteksten schrijven'. Deze training is voor iedereen die betere vacatureteksten wil schrijven. Want met een beetje extra aandacht, zorg jij dat de juiste doelgroep bereikt wordt.

Primatch 23 April

Van elke vacaturetekst heb je er maar één. Een vacaturetekst is voor elk bedrijf en elke functie uniek. Toch zijn er nog weinig inspirerende en aansprekende vacatureteksten op jobboards: 8 van de 10 zien er nagenoeg hetzelfde uit en beschrijven alleen het functieprofiel. Een gemiste kans! Want met een vacaturetekst kun je niet alleen een uniek verhaal vertellen. Maar ook direct werken aan je employer branding. Adverteren zonder wervende tekst is zonde van je tijd en gemaakte kosten. Of komen er misschien teveel (slechte) reacties op een vacature binnen. Wat je onnodig veel tijd kost en ook misschien niet eens de juiste kandidaat oplevert?

Wat ga je leren?
De vacatureteksten van verschillende deelnemers zullen onder de loep worden genomen. Zo wordt de training interactief. En leer je aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe je vacatureteksten kunt verbeteren. Ook wordt dieper ingegaan op de diverse doelgroepen van vacatures: want een Accountmanager moet je écht anders triggeren, dan een C# Programmeur, Technisch Tekenaar of Assistent Controller!

Datum
Dinsdag 23 april.

Kosten
Deelname aan deze training is kosteloos.

Locatie
Nader te bepalen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de training via deze link.