BOB Borrel Van der Valk Gilze-Tilburg Wo 23 Mei 2018

Page thumbnail

Met BOB Talkshow

Datum Woensdag 23 Mei

Waar Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Adres Klein Zwitserland 8, 5126 TA Gilze
Routebeschrijving


Programma
15:30 uur - 16:00 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16:00 uur - 17:00 uur
BOB Masterclass met André Steur
17:00 uur - 18:00 uur
Ontvangst BOB Borrel
18:00 uur - 18:15 uur
Officiële opening
18:15 uur - 18:45 uur
BOB Talkshow met Bernard Kin
18:45 uur - 21:00 uur
Culinaire hoogstandjes
21:00 uur - 23:00 uur
Sfeervol entertainment

Van der Valk is allang niet meer het familiehotel met de grote schnitzels en het schaaltje appelmoes met een kersje. Dat de onderneming een enorme transitie heeft doorgemaakt tot modern en trendy hotel, compleet met business faciliteiten en een eigentijdse keuken, kun je met eigen ogen zien tijdens onze BOB Borrel van woensdag 23 mei, wanneer we te gast zijn in het Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg. Kom proeven van de sfeer en het lekkere eten & drinken wat ons wordt voorgeschoteld. Maak kennis met nieuwe Regio Business-leden en de nieuwe generatie Van der Valkjes.

BOB Masterclass van André Steur
Noord-Brabant is verkozen als centrale vestigingsplaats voor de militaire luchtvaart. De vliegbases Eindhoven, Gilze-Rijen, Volkel, Woensdrecht en het hoofdkwartier in Breda zijn door hun militair karakter van nationaal belang. De Koninklijke Luchtmacht is een modern en technologisch krijgsmachtdeel dat wereldwijd bijdraagt aan vrijheid, veiligheid en welvaart. Hiervoor beschikt de luchtmacht over hooggekwalificeerd personeel en materieel. Veel dynamiek waar weinigen van ons echt bekend mee zijn.

Daar brengen we verandering in tijdens een bijzondere BOB Masterclass van niemand minder dan André Steur. Zijn officiële titel: Director of Operations & Air Commodore, Royal Netherlands Air Force. Als gezaghebbend lid van de Koninklijke Luchtmacht ontsluiert hij zaken die in de media veelal onbesproken blijven en verhaalt hij van brandhaarden waarbij Trumps handelsoorlog verbleekt.

Naast kennis delen hoopt de Koninklijke Luchtmacht ook kennis te maken met regionale ondernemers, om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Een unieke BOB Masterclass en een unieke kans voor jou, als nieuwsgierig ondernemer, om hier bij te kunnen zijn. Meld je nu alvast aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

BOB Talkshow met Bernard Kin
Tijdens de BOB Borrel vindt vanaf 18.15 uur de BOB Talkshow plaats, een halfuur durende infotainmentshow met een inspirerende ondernemer die onze host Henrike Brouwer gaat interviewen en bezingen. In deze BOB Talkshow introduceren we onze nieuwe rubriek Opvolging & Overname met een live interview van een rasechte ondernemer die onlangs met dit bijltje heeft gehakt. Bernard Kin, oud-eigenaar van Kin Pompentechniek, vertelt over zijn persoonlijke ervaringen voor, tijdens en na de overname van zijn onderneming. Waarom nam hij de stap, hoe ging het in zijn werk en wat doet hij nu zijn levenswerk wordt geleid door een ander?

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Kom vrijblijvend kennis met ons maken als je nog geen lid bent. Je bent van harte welkom. Wij zorgen voor het welkomstdrankje en het eten, de overige drankjes zijn voor eigen rekening.(meer informatie over het lidmaatschap).

Tweet over dit BOB Event met #BOBBorrel.

Houd ook onze BOB Update en social media in de gaten voor updates! Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Vul dan via deze link je e-mailadres in.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Kelly van den Hoven
NH Hotels

Ulrike Geerlings
Appels Financieel Advies

Bart Welten
Landgoed Ulvenhart

Jacco De Keizer
Q4Business & INBUME

Linda Fait
Recruit a Student Tilburg / Den Bosch

Sylvia Bodbijl
Sylvia Werkt

marieke hudepohl
ipse-ip

Wendy de Jongh
HET SUCCES

Hanneke Döll
HET SUCCES

Melanie Maas
MarQuis Evenementen

Wendy van de Beurcht
MarQuis Evenementen

Andre Zom
Massagepraktijk Andreas

Eric Huyding
HMI Moulds International

Gian Ploegmakers
Regio Business

Ron Oerlemans
Auto Connections

Jorgen kammers
Boerske

Jeroen Kammers
TLogistics

Ray Scipio
Condor Recherche & Onderzoek

Rudolf Bos
Condor Recherche & Onderzoek