BOB Academy bij Sanders Machinebouw Di 23 Mei 2023

Page thumbnail
Aantal bezoekers: 50 bezoekers
Locatie: Sanders Machinebouw

Wat betekent innovatie nou écht? Automatiseren doe je altijd met z’n tweeën. Je hebt de input van je klant nodig om echt op de behoefte in te spelen. In een veranderende markt kan innovatie het verschil maken. Een actueel en urgent onderwerp dat afgelopen dinsdag onderwerp van een goed gesprek was tijdens de BOB Academy bij Sanders Machinebouw in Liempde.

Eigenaar en voor deze gelegenheid gastheer Stefan van den Nieuwenhof ontving een vijftigtal bevlogen Brabantse collega-ondernemers die allen aan het roer staan van een bedrijf in de maakindustrie, techniek, logistiek, productie, chemie, bouw en onderhoud. Oftewel: Made in Brabant!

Na een hartelijke ontvangst werden de deelnemers rondgeleid over de werkvloer – en kregen daarmee dus echt een kijkje achter de schermen van dit mooie bedrijf – gevolgd door een goed gesprek onder leiding van Stefan van den Nieuwenhof en Mariëlle Ploegmakers.

Ben jij er de volgende keer ook bij? Op 20 juni staat er alweer een BOB Academy op de agenda. Dit keer bij Cor Verkolf in Raamsdonksveer. Is jouw (familie)bedrijf klaar voor een gezonde toekomst? Meld je hier aan. 

Fotografie: Joris Buijs