Lezing door Vitaliteitsgroep in Breda over burn-out

Wil je meer weten over de tekenen van een burn-out? Kom dan op maandag 23 september naar de lezing ‘12 fases gaan vooraf aan een burn-out met tips hoe er van weg te blijven’ in Breda.

Lezing 12 Fases - Uitnodiging

‘Ik dacht ik ga dood. Nu even ophouden met doorgaan! Het duurt al een tijdje. Lichamelijke klachten, duizelig, geen rust kunnen vinden, niet kunnen ontspannen en maar doorgaan. Het kan toch niet zijn dat dit mij overkomt!! Ik heb alles wat ik wil, goede baan, liefdevolle relatie een mooie woning. Mijn arts vertelde me dat ik overspannen was en naar mijn lichaam moest gaan luisteren. Signalen niet negeren maar gebruiken om af en toe de broodnodige rust te pakken. Ja makkelijker gezegd dan gedaan. Bovendien hoe moet ik dat aan mijn omgeving uitleggen?’ Het zijn vaak de sterkste mensen die te lang doorgaan! Doorgaan, bijna flauwvallen, doorgaan tot dat ze erbij neervallen en niet meer overeind komen. Het lichaam heeft uiteindelijk ingegrepen, het kan zo niet langer meer doorgaan. Overspannenheid gaat vooraf aan een burn-out, herken de signalen en grijp op tijd voor jezelf of de ander in. Grijp je niet in en ga je maar lang genoeg door dan zegt je lichaam stop en kom je meestal terecht in een burn-out met alle gevolgen van dien.

Voel je je aangesproken door dit, beknopte, waargebeurde verhaal? Herken je signalen bij je geliefden of collega’s? Kom dan in actie! Kun je deze signalen herkennen en erkennen, dan kun je ingrijpen voor het te laat is. Vraag en accepteer hulp!

Datum en tijd
Maandag 23 september van 19.45 tot 21.00 uur.

Locatie
Vrouwengevangenis
Kloosterlaan 172, Breda 

Meer informatie en aanmelden
Meld je aan bij fons@vitaliteitsgroep.nl of info@vitaliteitsgroep.nl. Bellen mag ook, naar 088-2010500. Kijk voor meer informatie op de website.